NewsIVECO Nederland

29/11/2018

De veelzijdigheid van het IVECO Daily Chassis

Een bedrijfswagen kiezen is niet altijd eenvoudig. De verschillende keuzes en mogelijkheden lijken eindeloos, wat is een goede keuze? We hebben voor jou de sterkste eigenschappen van de IVECO Daily op een rijtje gezet. Ontdek de veelzijdigheid van dit voertuig en waarom hij de perfecte partner is voor jouw business.
22/11/2018

Wees klaar voor de winter dankzij de IVECO check-up!

Het wordt weer kouder en dat merken we! Binnenkort zal de felrode kersttruck die door een wonderschoon winterlandschap VEILIG op weg is naar ons allemaal weer op tv verschijnen. De eerste sneeuwvoorspellingen zijn zelfs al gedaan. Dit koude weer heeft ook effect op uw voertuig, bent u al klaar voor de winter? Wij helpen u graag VEILIG op weg! VEILIG op weg. Ook wij van IVECO hechten hier veel.
20/11/2018

Hoe tank ik LNG? Wij leggen het uit!

Het tanken van een LNG-truck neemt ongeveer evenveel tijd in beslag als het tanken van een diesel-truck. Toch is de tankprocedure niet te vergelijken, LNG is -160 graden Celcius waardoor er aanvullende voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen. In deze blog vertellen wij je alles over LNG tanken, veiligheid en de LNG-stations in Europa!
9/11/2018

Winterbanden, wel zo veilig!

Winterbanden, wat is het nut hiervan? En heeft iedereen ze nodig? Een onderwerp waar we graag wat meer over vertellen. Banden zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfswagen en zorgen voor het contact met de weg, daarom moeten ze een maximum aan veiligheid bieden. Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius meer grip dan zomerbanden en voeren water en vuil af. Het is dus een fabel te denken dat.
1/11/2018

IVECO Stralis NP 460 rijdt recordafstand: van Londen naar Madrid op één tank!

Met slechts één keer LNG tanken heeft een IVECO Stralis uit het Verenigd Koninkrijk de langste rit ooit gemaakt. Hiermee demonstreert IVECO de geschiktheid van voertuigen op aardgas voor internationaal transport.
29/10/2018

Team De Rooy met vier trucks naar Dakar Rally

Petronas Team De Rooy IVECO zal met vier trucks deelnemen aan de Dakar Rally. Naast Gerard de Rooy, Federico Villagra en Ton van Genugten zal Maurik van den Heuvel het team in Peru versterken. Alle vier de équipes hebben een IVECO Powerstar ter beschikking met als doel de overwinning in de Dakar van 2019.
24/10/2018

IVECO Daily, al 40 jaar uw businesspartner!

Dit jaar bestaat de IVECO Daily 40 jaar. De jarige job sleepte als kers op de taart de titel ‘International Van of the Year 2018’ in de wacht. Logisch als je ziet dat het bedrijfsvoertuig dé oplossing biedt voor duurzame stadsdistributie. Stadscentra met de strengste geluids- en emissievoorschriften zijn voor de wendbare Daily geen enkel probleem!
18/10/2018

NEXPRO by IVECO, denken in mogelijkheden

Stel, je bent zeer tevreden over je bedrijfsvoertuigen. Ze gaan al een tijdje mee, zijn solide en betrouwbaar. Je kunt hier nog een aantal jaren mee vooruit mits je tijdig onderdelen vervangt. Nu komt het erop aan, hoelang gaan de voertuigen nog mee? Welke investering is verantwoord? Het antwoord op de vraag is NEXPRO. NEXPRO heeft een groeiend assortiment aan nieuwe onderdelen voor zowel lichte.
8/10/2018

Nieuwe brandstoflabels aan de pomp binnen de EU

Of je nu in Frankrijk tankt, doorrijdt naar Spanje of ergens in Oostenrijk uitkomt, tanken is voortaan in heel Europa hetzelfde. De EU kiest voor eenheid en voert vanaf 12 oktober 2018 brandstoflabels in aan de pomp. Zo is in één oogopslag duidelijk waar de juiste brandstof te vinden is. Ook de voertuigfabrikanten gaan de labels invoeren en zichtbaar maken op nieuw geproduceerde voertuigen. IVECO.