NewsIVECO Nederland

8/10/2018

Nieuwe brandstoflabels aan de pomp binnen de EU

Of je nu in Frankrijk tankt, doorrijdt naar Spanje of ergens in Oostenrijk uitkomt, tanken is voortaan in heel Europa hetzelfde. De EU kiest voor eenheid en voert vanaf 12 oktober 2018 brandstoflabels in aan de pomp. Zo is in één oogopslag duidelijk waar de juiste brandstof te vinden is. Ook de voertuigfabrikanten gaan de labels invoeren en zichtbaar maken op nieuw geproduceerde voertuigen. IVECO.
5/10/2018

Gerard de Rooy terug naar Dakar Rally 2019 in Zuid-Amerika

Dat Gerard de Rooy liefde voelt voor Afrika weten we inmiddels. Toch is er gekozen voor de Dakar Rally 2019 in Zuid-Amerika. Lima Peru is het toneel voor Team De Rooy, op dit terrein werd in 2012 de meest prestigieuze rally ter wereld gewonnen.
4/10/2018

Stralis NP Pure Power, leader of the pack

Inmiddels kent iedereen onze Stralis NP Pure Power met zijn kenmerkende wolf lay-out wel. IVECO is trots op dit prachtige beeldmerk. Aangezien het vandaag dierendag is vertellen wij graag het verhaal achter dit iconische beeldmerk. Het beeld van de wolf. De Alfa wolf. Een natuurlijke leider.
26/09/2018

IVECO Reman parts: Kwaliteit en besparing kunnen goed samengaan!

Als ondernemer wil je een maximale up-time van je voertuig(en), tegen zo laag mogelijke kosten. Wil je daarnaast bijdragen aan een beter milieu en waardevolle natuurlijke bronnen hergebruiken? Dan zijn Reman parts voor jou dé oplossing! IVECO Reman parts IVECO staat voor duurzaamheid én voor kwaliteit. Wist je dat IVECO naast originele onderdelen ook ruilonderdelen aanbiedt onder de naam Reman.
27/08/2018

Vrachtvervoer op LNG;11 feiten en fabels over het rijden op LNG

In veruit het grootste deel van de gevallen worden bedrijfswagens aangedreven door een dieselmotor. De technische ontwikkelingen van auto- en truckfabrikanten hebben deze motoren zuiniger, stiller en voldoen qua uitstoot aan de huidige gestelde emissienormen. Het kan nóg schoner en duurzamer. De huidige trucks van IVECO met vloeibaar aardgas(LNG) als brandstof, zijn nog veel milieuvriendelijker!.
9/08/2018

Profiteer van 13,5% investeringsaftrek op de IVECO Daily Hi-Matic Natural Power

Goed nieuws voor milieubewuste ondernemingen. Sinds 13 juni 2018 staat de IVECO Daily Hi-Matic Natural Power op de Positieve lijst in de Milieulijst 2018 van de RVO. Dit betekent dat maar liefst 13,5% van het investeringsbedrag extra ten laste kan worden gebracht van de winst over het kalenderjaar waarin het bedrijfsmiddel is aangeschaft.  Wat is MIA en biedt het voordelen? De IVECO Daily.
4/05/2018

De gevolgen van de Belgische tolheffing op BE-combinaties

Bij de start van 2018 hebben in België de drie verschillende gewesten, waaronder Vlaanderen, Brussel en Wallonië, samen besloten om vanaf 1 januari 2018 tol te heffen op opleggertrekkende voertuigen. Het gaat om opleggende trekkers met een maximaal toegelaten massa (MTM) onder 3,5 ton. Concreet zijn dit voertuigen die vanwege hun karakter uitsluitend bedoeld zijn voor goederentransport. Deze.
26/04/2018

Onmisbaar in de IVECO Daily: DAILY Business UP™

Tegenwoordig vliegen alle soorten apps je om de oren en vaak zijn er maar enkele apps die je elke dag gebruikt. Biedt de nieuwe DAILY Business UP™ app de meerwaarde die je verwacht? Wij besloten met een kritische blik te kijken naar de nieuwe app. 
1/04/2018

April Fools' Day: De Rooy neemt Africa “Eco” Race letterlijk met bio-LNG rallytruck

Update: 1 April! Natuurlijk wordt er nog geen bio-LNG gemaakt van kamelengras en dromedarisuitwerpselen! Ondanks de vooruitstrevende blik die IVECO werpt op het gebied van ecologie voor wegtransport, is diesel qua prestaties nog steeds de meest optimale brandstof voor een rallytruck. Rolande LNG, die de truck van brandstof zou moeten voorzien, heeft wel de ambitie om stations te gaan openen.