NewsIVECO Nederland

5/12/2019

Het Mega Trucks Festival is het volgende station van de IVECO S-WAY

Na een succesvolle editie van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen staat in december het volgende evenement op de agenda: het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Op 14 en 15 december kun je kennismaken met de nieuwste generatie van de IVECO familie tijdens het grootste indoor truck festival van de Benelux! 
3/12/2019

De IVECO S-WAY leeft in Nederland

De hele maand november stond in het teken van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen. Van Amsterdam, Etten-Leur, Hoogeveen en Tiel tot Venlo, overal is men enthousiast over dé droomtruck van iedere chauffeur. De stijlvolle truck leeft in heel Nederland!
26/11/2019

Truck Academy studenten gaan werken met complete IVECO Daily motor

Onlangs heeft de Truck Academy van Summa Automotive een complete IVECO Daily motor met versnellingsbak in ontvangst genomen. In deze blog lees je alles over de Truck Academy en over de succesvolle samenwerking met IVECO NLS.
17/11/2019

Werken bij IVECO #4 – ‘The story of’, Bedrijfswagenmonteur, Sven Slippens

Werken bij IVECO betekent nieuwe dingen leren en je horizon verbreden. Eerste Bedrijfswagenmonteur Sven Slippens vertelt in deze blog alles over zijn ervaringen bij IVECO Schouten en Team De Rooy.
6/11/2019

Leerlingen van De Overlaat maken kennis met bedrijfswagentechniek

Onlangs hebben Lucien Peskens van IVECO NLS en Antoon van der Burgt van het Koning Willem I College (te ’s-Hertogenbosch) een bezoek gebracht aan Scholengemeenschap De Overlaat in Waalwijk. Met passie vertelden zij alles over vrachtwagentechniek en de mbo-opleidingen voor bedrijfswagentechniek.
1/11/2019

WERKEN BIJ IVECO #3 – ‘THE STORY OF’, WERKPLAATSRECEPTIONISTE VAN EEN IVECO BEDRIJFSWAGENDEALER

Werkplaatsreceptioniste Thalita van der Sluys vertelt in deze blog alles over haar ervaringen bij DEBA Bedrijfswagens, gerenommeerd IVECO dealer in Etten-Leur. Daarnaast licht ze ook toe waarom werken voor een IVECO dealer zo leuk is.
31/10/2019

Nog 7 dagen tot de IVECO S-WAY Ride & Drive Dagen!

De IVECO S-WAY Ride & Drive dagen staan op het punt van beginnen, want het is namelijk nog exact 7 dagen tot de start van het evenement op de locatie in Amsterdam. In deze blog geven we je graag een sneak-preview van alles wat komen gaat.
25/10/2019

Werken bij IVECO #2 – ‘The story of’, Sales Area Manager van IVECO NLS

In deze blog vertelt Maurice Cariot, als Sales Area Manager, alles over werken bij IVECO NLS en waarom werken voor IVECO zo leuk is.
21/10/2019

Gerard de Rooy niet naar Dakar 2020

In overleg met IVECO en Petronas heeft Gerard de Rooy besloten niet deel te nemen aan de Dakar Rally. De reden is een hernia in zijn rug, waaraan De Rooy een operatie zal moeten ondergaan. “Er is goed mee te leven, maar ik wil niet het risico nemen dat het erger wordt”, zegt de tweevoudig winnaar van de Dakar Rally. De Rooy zal wel naar Saudi-Arabië afreizen om zijn teamgenoten van Petronas Team.