Chassis-cabine of bestelwagen?

25/03/2019

Als hovenier zit je liever met je groene vingers in de aarde dan aan het toetsenbord op zoek naar informatie over een nieuwe bedrijfswagen. Wij weten ook dat een bedrijfswagen niet zomaar een investering is en dat je wel de juiste keuze wilt maken. Daarom zetten wij voor jou de voordelen van zowel de chassis-cabine met open laadbak als de gesloten bestelwagen op een rij. Zo kun jij een keuze maken op basis van wat jij belangrijk vindt.


Daily chassis-cabine

Met de bedrijfswagen met open laad- of kiepbak rijdt jouw complete werkplek altijd mee. Al het nodige tuingereedschap, bomen, bloemen en planten, groot of klein, neem je gemakkelijk mee. Je bent niet beperkt tot de maximale hoogte van het voertuig en je kunt ook compacte voertuigen zo inladen. De Daily biedt dankzij zijn ladderchassis eindeloze mogelijkheden voor het opbouwen van het voertuig, dus hij kan naar jouw specifieke wensen worden opgebouwd.

Daarnaast biedt een open laadbak een voordeel bij het schoonmaken na een modderige werkdag of na het vervoeren van planten, grond, of boomwortels. Je kunt hem namelijk gemakkelijk schoonvegen of schoonspuiten. Aan comfort voor jezelf en je medewerkers zal het ook niet ontbreken bij een Daily chassis-cabine en dankzij de dubbele cabine kun je maar liefst 6 passagiers comfortabel vervoeren.

Alle IVECO Daily chassis-cabines beschikken standaard over achterwielaandrijving. Perfect voor onverharde paden of modderige wegen. De aandrijving van de IVECO kent een krachtige 3.0 liter motor. Pk’s beschikbaar van 150 tot 205 pk en een maximumkoppel van 470 Nm. Topprestaties worden ook geleverd met de 2.3 liter F1A-motoren, van 116 tot 156 pk. De pick-up kan geleverd worden met luchtvering op de achteras, waarbij de rijhoogte bij belading volautomatisch wordt verzorgd. Omdat de chassis-cabine minder gewicht heeft dan een volledige bus, is dit terug te zien in een lager brandstof verbruik.

Meer weten over de veelzijdigheid Daily chassis-cabine? Kijk dan hier!


In het kort: waarom kies ik voor een chassis-cabine met open laadbak?

  • Eindeloze mogelijkheden voor het opbouwen van de laadbak
  • Je kunt (vaak) meer vervoeren ten opzichte van een bestelwagen, aangezien je in mindere mate te maken hebt met een maximale laadhoogte
  • Het is doorgaans gemakkelijker om spullen (uit) te laden vanaf een open laadbak en ook het schoonmaken is gemakkelijker
  • Brandstofverbruik is minder dankzij het lagere eigen gewicht, dat levert besparingen op

 

Download New Daily Chassis-cabine 2019 brochure

 

Daily bestelwagen

Daar waar de Daily chassis-cabine je complete werkplek kan meenemen, kan de bestelwagen dat natuurlijk ook. Het grote bijkomende voordeel is dat je spullen droog en afgesloten liggen. Je hoeft niet bang te zijn dat (elektrisch) gereedschap nat wordt, planten en bloemen omwaaien of dat de spullen worden gestolen.

Ook heeft de bus meer voordelen bij het organiseren van je gereedschap en ander materiaal. Je kunt namelijk handige opbergkasten inbouwen waardoor spullen altijd georganiseerd opgeborgen kunnen liggen. Ook kun je ’s nachts al je gereedschap in de bus laten liggen omdat deze is afgesloten. Met een maximaal toegelaten massa (beladen) van 7,2 ton en laadvolumes tot maar liefst 19,6 m³ biedt de Daily bestelwagen de grootste laadvolumes in zijn klasse. Ook bij de Daily bestelwagen hoeft het jou en je medewerkers niet aan comfort te ontbreken. Dankzij de dubbele cabine kun je ook met deze bedrijfswagen 6 passagiers comfortabel vervoeren.

De Daily bestelwagen heeft dezelfde krachtige motor als de chassis-cabine en kan met zijn achterwielaandrijving net zo gemakkelijk zijn weg vinden over onverharde paden en modderige wegen. Ook de bestelwagen kan geleverd worden met luchtvering op de achteras en volautomatische verzorging van rijhoogte. Zonder zorgen de hele bus volladen dus.

Een ander bijkomend voordeel dat ook niet vergeten mag worden zijn de adverteermogelijkheden. Een bus heeft meer oppervlak en dus meer zichtbaarheid voor je logo, telefoonnummer, website en ander communicatiemateriaal. Hoe zichtbaarder je bent overal waar je rijdt, hoe meer herkenbaarheid en naamsbekendheid dit voor je bedrijf oplevert. Een rijdend visitekaartje dus!

Meer weten over de Daily bestelwagen en punten waar je op moet letten bij het configureren? Lees hier verder.

 

In het kort: waarom kies ik voor een bestelwagen?

  • De bestelwagen is afgesloten, waardoor spullen beter beschermd zijn tegen weersinvloeden en ongenode gasten
  • Het is gemakkelijker om je spullen te organiseren met behulp van inbouwmogelijkheden
  • Je hebt meer ruimte voor communicatiemateriaal, waardoor je overal waar je gaat veel zichtbaarder bent

 

 

Download IVECO Daily Bestelwagen Brochure 2019

 

De IVECO Daily

De IVECO Daily is in het leven geroepen voor het klaren van de meest veeleisende taken: hij heeft het DNA van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. Met GVW’s die oplopen tot 7,2 ton, en gegarandeerd toegestaan aanhangwagengewicht van 3,5 ton, is hij het enige lichte bedrijfsvoertuig dat is opgebouwd met een vrachtwagenachtig massief stalen dragend chassis, dat is vervaardigd uit zeer sterk staal met een dikte tot 5 mm. Hierdoor ben je gegarandeerd van de hoogste laadvermogens in de markt.

De IVECO Daily kan geconfigureerd worden met vele hoogtes en breedtes. Het is zo ontworpen dat er tot zes meter europallets (1,2 meter) in kunnen. Het heeft dan ook de grootste laadvolume uit zijn klasse tot en met 19,6 m³. Door de toepassing van achterwielaandrijving en een grote stuurhoek heeft de IVECO Daily ook de kleinste draaicirkel in zijn klasse, namelijk 11,2 meter. Verder kan er gekozen worden voor handgeschakeld of voor een unieke 8-trapsautomaat. De Daily is verkrijgbaar als diesel, maar ook als milieuvriendelijke CNG of elektrische variant. In totaal zijn er 8000 combinaties te maken, waardoor er altijd een configuratie is die bij u past.

De slimme software van IVECO, DAILY BUSINESS UP™, helpt je de efficiëntie van het dagelijkse werk te verbeteren en zorgt ervoor dat het voertuig in topconditie blijft.

Meer weten over de voordelen van een Daily? Lees hier meer over de 7 unieke voordelen.

Meer lezen?