De veelzijdigheid van het IVECO Daily Chassis

29/11/2018

Een bedrijfswagen kiezen is niet altijd eenvoudig. De verschillende keuzes en mogelijkheden lijken eindeloos, wat is een goede keuze? We hebben voor jou de sterkste eigenschappen van de IVECO Daily op een rijtje gezet. Ontdek de veelzijdigheid van dit voertuig en waarom hij de perfecte partner is voor jouw business.

Laadbakken op maat

Afhankelijk van de manier waarop je jouw bestelwagen gaat inzetten, is het belangrijk dat je de juiste laadbak kiest. Welke lading ga je vervoeren? Hoe ga je dit in het voertuig laden? Ga je voor leveringen in stadsgebieden of eerder voor zwaardere transportopdrachten? Dit zijn slechts enkele vragen die de keuze van een laadbak sterk kunnen beïnvloeden.

De Daily past zich volledig aan naar jouw wensen. Dankzij de ruime keuze uit verschillende laadbakken past dit bedrijfsvoertuig uitstekend bij jouw bedrijf. Vervoer je grote pakketten of meubelen, dan is een gesloten laadbak perfect voor jou. Hiermee kun je eindeloos variëren in afmetingen en volumes zodat je probleemloos en veilig kan stapelen. Vervoer je materialen voor de bouwsector? Dan past een open laadbak of kiepbak wellicht beter en word je niet gehinderd door een vaste hoogte. Zo ervaar je een maximaal laad- en loscomfort.

Omdat de Daily gebruikt wordt voor de meest veeleisende taken, is het belangrijk dat hij over voldoende kracht beschikt. Daarom bevat dit voertuig het DNA van een échte vrachtwagen. Met een laadcapaciteit tot 7,2 ton is de Daily het enige lichte bedrijfsvoertuig met een massief stalen dragend chassis dat hogere laadvermogens mogelijk maakt. Gecombineerd met een open laadbak vervoer je met alle gemak kleine mobiele kranen of andere compacte voertuigen.

dailychassiscabine_open_laadbak

Onbeperkte veelzijdigheid

De Daily chassis-cabine kan tot meerdere soorten bestelwagens worden opgebouwd, bijvoorbeeld tot een BE-trekker. Dit is een chassis cabine die getransformeerd wordt naar een voertuig zonder vaste lading waardoor een aanhangwagen of oplegger geen enkel probleem vormt. Op deze manier kun je gemakkelijk van oplegger wisselen en verlies je geen kostbare tijd als je van type transport moeten veranderen. Een normale BE-trekker is gelimiteerd tot 7 ton, maar bij IVECO gaan we nét dat stapje verder. Zo kunnen we een IVECO Daily combinatie bouwen die tot zelfs 10 ton mag trekken en te besturen is met het C1E-rijbewijs, ofwel klein-vrachtwagen rijbewijs. 

Naast een BE-trekker bieden wij ook een Clixtar combinatie aan. Hierbij is de oplegger bevestigd op de trekker zelf. Het grote voordeel hiervan is dat je op deze manier geen extra werk hebt in het achteruitrijden want de trekker wijkt niet uit zoals bij een vrachtwagen. Verder is intrinsieke robuustheid een eigenschap waar we veel belang aan hechten. De voertuigen uit het Daily gamma kunnen daarnaast perfect goederen transporteren die extra voorzorg nodig hebben. Zo kun je bijvoorbeeld met het glasrasteel glas en ramen probleemloos van punt A naar punt B vervoeren. De IVECO Daily is een veelzijdig en betrouwbaar vervoersmiddel dat volledig te personaliseren is op basis van jouw dagelijkse activiteiten.

Productief comfort

Je brengt ongetwijfeld heel wat tijd door in je bedrijfswagen, comfort is daarom heel belangrijk. Daarom combineert de Daily zijn natuurlijke aanleg voor transport met een beter comfort, uitgebreide functies en sterke rijeigenschappen.

dailychassiscabine_dubbele_cabine
Het comfortabele interieur is bijvoorbeeld verbeterd met een nieuw lederen stuurwiel en 
biedt samen met de nieuwe gestoffeerde, met schuim gevoerde hoofdsteun een professionele omgeving waar jij en jouw passagiers productief en in alle veiligheid kunnen werken. Dankzij de dubbele cabine kun je maar liefst 6 passagiers comfortabel vervoeren.

Meer dan gewoon een bestelwagen

Er bestaat een Daily voor elke bedrijfsactiviteit. Zo kun je kiezen voor koelwagens om voeding te transporteren of voor extra beveiligde voertuigen die geschikt zijn voor waarde transport.

Met de Daily 4x4 beschik je over het juiste voertuig voor alle off-road taken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden en op de meest afgelegen locaties. 
Wil je graag meer weten? Ontdek hier de 10 voordelen van een 4x4 bestelwagen.
daily_camper

Naast het bedrijfsleven kun je bij IVECO ook terecht voor voertuigen die geschikt zijn voor familiegelegenheden. Met de Daily Hi-Matic en de Daily 4x4 biedt de IVECO-camperfamilie een grote verscheidenheid aan campers. Van compacte versies tot de meer luxueuze modellen, steeds gericht op maximale veiligheid en comfort. Deze voertuigen zijn makkelijk te besturen, aangenaam en uitzonderlijk licht.

Zoals je ziet is er voor elke uitdaging een IVECO Daily oplossing. Benieuwd welke oplossing het best bij jou aansluit? Download hier onze gratis brochure die jou helpt om de al de mogelijkheden van de Daily in kaart te brengen die voor jou interessant kunnen zijn.

Download New Daily Chassis-cabine 2019 brochure

Meer lezen?