Wat maakt de IVECO Daily zo uniek; de 7 voordelen.

19/03/2018

Stel, je bent aan het oriënteren op een bedrijfswagen. Doormiddel van de 7 speerpunten bij de configuratie van jouw bestelwagen weet je ondertussen op welke punten je moet letten. Echter, wat maakt de IVECO Daily uniek in vergelijking met andere bedrijfswagen aanbieders?

De bedrijfswagen zelf:

1. Ladderchassis voor het hoogste laadvermogen

De IVECO Daily is in het leven geroepen voor het klaren van de meest veeleisende taken: hij heeft het DNA van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. Met MTM/GVW’s die oplopen tot 7,2 ton is hij het enige lichte bedrijfsvoertuig dat is opgebouwd met een vrachtwagenachtig massief stalen dragend chassis, dat is vervaardigd uit zeer sterk staal met een dikte tot 5 mm. Hierdoor ben je gegarandeerd van de hoogste laadvermogens op de markt met een standaard trekgewicht van maar liefst 3.500kg.

2. Breedste aanbod alternatieve aandrijflijnen

Als hart van het voertuig is de keuze van de motor bepalend voor de krachtige prestaties. IVECO biedt een 2,3-liter F1A en 3,0-liter F1C motor aan. De 3,0-liter F1C motor met 205 pk en 470nm koppel is hierbij gelijk het hoogst leverbare motorkoppel en vermogen in het gehele segment. Afhankelijk van je duurzame bedrijfsdoelstellingen kan er ook gekozen worden voor alternatieve aandrijflijnen zoals CNG (aardgas). Bekijk anders ook ‘’waarom kiezen voor een bestelwagen op CNG’’. Tevens is IVECO de enige leverancier die een Hi-Matic automaatbak kan leveren in combinatie met een CNG aardgas motor. Daarnaast is er de de elektrische Daily Blue Power Electric, de eerste fabrieksklare bedrijfswagen die volledig elektrische aangedreven is. Met een range van 200 kilometer is deze bedrijfswagen uitermate geschikt voor binnenstedelijke transportopdrachten. 

 IVECO Daily Bullbar

 

3. Praktische laadvolume en kleinste draaicirkel

De IVECO Daily kan geconfigureerd worden met vele hoogtes en breedtes. Het is zo ontworpen dat er tot zes meter europallets (1,2 meter) in kunnen. Het heeft dan ook de grootste laadvolume uit zijn klasse tot en met 19,6 m³. Door de toepassing van achterwielaandrijving en een grote stuurhoek heeft de IVECO Daily ook de kleinste draaicirkel in zijn klasse, namelijk 11.2 meter.

4. Realtime inzicht in je verbruik & rijgedrag

Of je nou de bestuurder bent of de eigenaar van een groot transportbedrijf. Met de DAILY Business UP™ app behoud je voor beide teams de voordelen. Met de app kun je als bestuurder inzicht verkrijgen in elk detail van je voertuig, hierbij hoort ook realtime je verbruik meten en analyseren om uiteindelijk zuiniger te rijden. Ook navigatie en muziek luisteren behoren tot de mogelijkheden. Voor de eigenaar is er Fleetmanager, hiermee kun je je gehele vloot analyseren en instrueren, om zo tot de ideale planning te komen. 

Aankoop & Verkoop:

5.Leasetarieven

Niet geheel onbelangrijk is de aanloop richting een aankoop van een IVECO voertuig. IVECO Capital is in het leven geroepen om klantgericht financieringen aan te bieden zonder commerciële oogpunt. Hierdoor weet IVECO Capital sterke leasetarieven aan te bieden in vergelijking tot andere kapitaalverstrekkers. Nog niet zeker of je hier gebruik van moet maken? Bekijk ons blog ’een bedrijfswagen leasen of kopen;de voor en nadelen’’

6. Restwaarde

Wanneer de IVECO Daily zijn taak heeft bewezen voor jouw onderneming en een nieuwe baasje mag krijgen bewijst de IVECO Daily zijn populariteit. Een ander kenmerk van de Daily is namelijk zijn robuustheid, iets wat voor een volgend eigenaar interessant is. De restwaarde van de bedrijfswagen is hierdoor over het algemeen hoog, iets waar jij als verkopende partij weer profijt van hebt!

 

Trofee:

7. International Van of the Year 2018

Een ander uniek punt is dat de IVECO Daily Blue Power range is bekroond tot International Van of the Year 2018. De jury was het unaniem eens over het feit dat de Daily Blue Power “de belangrijkste en haalbare oplossingen biedt om de milieu impact van lichte bedrijfswagens in stedelijke gebieden te verlagen.” De jury gaf extra aandacht aan het feit dat IVECO met deze voertuigen een range duurzame bedrijfsvoertuigen heeft waar de markt om vraagt. Elektrisch rijden, aardgas en SCR (Selective Catalytic Reduction) zijn bewezen technieken ontwikkeld door IVECO. 

Download IVECO Daily Bestelwagen Brochure 2019

Meer lezen?