header-blog-iveco-sway-thuis-weg-van-huis

Wat maakt de IVECO S-WAY jouw thuis weg van huis?

12/11/2020

De IVECO S-WAY heeft op menig chauffeur al veel indruk gemaakt. Met recht is de nieuwste generatie truck van IVECO je thuis weg van huis. In deze blog leggen we uit waarom dit het geval is.

afbeelding-in-tekst-blog-iveco-sway-thuis-weg-van-huisEr valt direct één ding op, zodra je achter het stuur gaat zitten in de IVECO S-WAY. Je hebt namelijk aanzienlijk meer werk- en leefruimte in de cabine dan bij de Stralis. Veel chauffeurs en eigen rijders die al eens in een IVECO vrachtwagen hebben plaatsgenomen zullen dit beamen. Zo beschik je in de S-WAY over 2,15 meter stahoogte en heb je aan opbergruimte geen gebrek. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat ‘jouw thuis weg van huis’ altijd netjes blijft.

Stefan Madou is als ervaringsdeskundige erg enthousiast over zijn IVECO S-WAY: “Ik beschik over meer dan voldoende usb-aansluitingen en verlichting in de cabine. Bovendien slaap je op het symmetrische bed in de IVECO S-WAY minstens nét zo lekker als thuis. Verder kun je als chauffeur alle belangrijke knoppen via het stuur bedienen, zodat je jouw handen niet van het stuur hoeft te halen. Je kunt zien dat overal over nagedacht is!” Wil je meer te weten komen over zijn eerste ervaringen in de IVECO S-WAY? Bekijk dan nu onze blog voor meer informatie.

IVECO S-WAY in de media

De IVECO S-WAY is een truck waarmee je gezien mag worden. Zowel van binnen als van buiten ziet deze er indrukwekkend uit. Of zoals Bert Roozendaal voor TTM al eens omschreef: “Bij de nieuwe IVECO S-WAY staat de glimlach niet meer in de grille, maar op het gezicht van de eigenaar en zijn chauffeur. Daarnaast dwingt de IVECO S-WAY bewondering af voor de prima afwerking in de cabine.” De IVECO S-WAY maakt volgens Truckstar een einde aan alle vooroordelen: “Door betere materialen is er meer gevoel voor kwaliteit. Bovendien ziet de truck er met zijn ronde hoeken en grote grille prachtig uit! Wie het nu nog over een ‘spaghetti Mack’ heeft, zou wat ons betreft moeten worden gestraft met een hele week niets anders dan die slierten als avondeten.”

Overnacht je regelmatig in jouw truck? Geen probleem! Je kunt de cabine van de IVECO S-WAY namelijk hermetisch afsluiten van daglicht, waardoor je een optimale nachtrust kent op het onderbed (202x80x15cm). Het licht, de radio, klimaatregeling, deuren en ramen kun je eenvoudig vanuit het bed bedienen. In de bedmodule zijn namelijk de bedieningsfuncties voor verlichting, verwarming, audio installatie en portiervergrendeling samengebracht. Al deze functies kunnen ook worden bediend via de smartphone-app MYIVECO Easy Way. Bekijk het verhaal van BIGtruck voor meer specificaties over de IVECO S-WAY.

Duurzaam op de weg

afbeelding-in-tekst-3--blog-iveco-sway-thuis-weg-van-huisBen je een chauffeur/eigen rijder die graag aan het milieu en/of aan de volgende generatie denkt? Dan is de IVECO S-WAY (NP) écht ideaal voor jou! Je gaat met een IVECO S-WAY namelijk comfortabel en duurzaam de weg op. Bij alle IVECO S-WAY trucks is géén sprake van uitlaatgasrecirculatie (EGR) of een actieve roetfilter. Hierdoor vermindert de uitstoot van stikstofdioxide (NO₂) met 90% en de fijnstof wordt met 99% gereduceerd! Alléén IVECO heeft op alle vrachtwagenmotoren een passieve roetfilter welke zichzelf reinigt. Je hoeft daardoor de eerste 450.000 kilometer niet om te kijken naar het filterelement.

De cabine van de nieuwe IVECO S-WAY is tot in detail doordacht om de aerodynamische prestaties van het voertuigen te perfectioneren. Hierdoor kent deze een lagere Cx luchtweerstandscoëfficiënt van liefst 12%, in vergelijking met de Stralis. Dit zorgt voor een reductie van het brandstofverbruik tot circa 4%.

Door kilometers te maken met een IVECO S-WAY NP op LNG kun je nóg duurzamere kilometers maken. De CO² uitstoot bij een IVECO S-WAY NP 460 is circa 10% lager, zodra je dit afzet tegen zijn concurrent met een Euro 6 Step D dieselmotor. Bij gebruik van BIO-LNG loopt dit aantal verder op tot 95%. Bovendien is een IVECO S-WAY met een methaanmotor ook nog eens tussen de 5 en 10% zuiniger qua brandstofverbruik dan een diesel aangedreven vrachtwagen. Benieuwd naar de verdere voordelen van het rijden op LNG? Lees er dan nu meer over in de blog: 10 redenen waarom je voor LNG moet kiezen!

Diverse opties

Wil je graag een aantal opties toevoegen aan jouw ideale IVECO S-WAY, net als Carl Van Den Keybus bij zijn IVECO S-WAY met 570 pk? Zo heeft hij talloze LED-verlichting, een rvs-bumper met diverse lampen, twee luchthoorns, een lichtbak en een lightbar op het dak laten plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om de IVECO S-WAY puur functioneel uit te rusten met een camerasysteem, geïntegreerde standairco en/of standkachel onder de cabine, Hi-Connect Infotainmentsysteem en een (extra) koelkast met eventueel een vriescombinatie. Er zijn diverse mogelijkheden bij de IVECO S-WAY. Bekijk daarom nu de blog: IVECO S-WAY - Alle opties op een rijtje.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar de IVECO S-WAY? Neem dan contact met ons op voor een offerte of een advies op maat. We staan voor je klaar om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bekijken en deze met jou te bespreken.

afbeelding-in-tekst-5--blog-iveco-sway-thuis-weg-van-huis

Meer lezen?