header-klant-aan-het-woord-blog-5-loonbedrijf-bruynen

Klant aan het woord #5 – Loonbedrijf Bruynen B.V.

11/09/2020

Recent heeft Loonbedrijf Bruynen B.V. een prachtige en multifunctionele IVECO Trakker 8x4 met 500 pk in gebruik genomen. We spraken onlangs met Antoine Emonts (mede-eigenaar van Loonbedrijf Bruynen B.V.) over zijn eerste ervaringen met hun nieuwe IVECO Trakker. In deze blog lees je hier meer over.

Antoine Emonts verricht met zijn loonbedrijf heel divers werk in een straal van 25 kilometer rondom hun bedrijf in Maasbree. Met veel plezier vertelt hij hierover. Van mesttransport en het vervoeren van agrarische producten tot het omploegen van een maisveld, Loonbedrijf Bruynen B.V. verzorgt verschillende werkzaamheden in het loon- en grondwerk in de agrarische sector. De eerste ervaringen met de IVECO Trakker zijn louter positief. Antoine: “Ik ben zeer te spreken over het rijcomfort in onze nieuwe truck. Deze is door zijn wide spread gestuurde tandem erg wendbaar, waardoor ik er heinde en ver mee kom en over ieder terrein heen kan klimmen. Ik ben er zelfs zó tevreden over dat ik de Trakker heb aanbevolen bij collega-ondernemers.” Mede door zijn inzet heeft onder andere Stefan Madou (Madou Transport) voor een IVECO gekozen.

WhatsApp Image 2020-09-08 at 14.44.01Multifunctioneel inzetbaar

De nieuwe IVECO Trakker 8x4 is multifunctioneel inzetbaar, doordat deze is uitgerust met 500 pk en een 30-tons haakarm. Daarnaast beschikt de terreinwagen met een GVW van 43 ton over een laadvermogen van circa 26 ton. Bovendien is de wagen geconfigureerd met een wide spread gestuurde tandem, waardoor deze belastbaar is tot 23 ton. Antoine vult hierop aan: “Om gemakkelijk het ruwe terrein te beklimmen schakel ik letterlijk over op handmatig schakelen, zodra ik mijn weg vervolg op een weiland of op onverharde wegen. De flipperschakeling aan het stuurwiel zorgt ervoor dat ik gemakkelijk een hogere of lagere versnelling kan kiezen indien dit nodig is. Met een Trakker hoef je niet bang te zijn, zodra je het weiland op gaat. Je komt altijd op de gewenste plek van bestemming.”

Degelijk en betrouwbaar

De IVECO Trakker is een nette truck zonder te veel poespas en waarop mechanische voorwielaandrijving mogelijk is. Antoine: “Onze drie IVECO’s zijn erg degelijk en zeer betrouwbaar. Daarnaast vind ik het ook erg prettig dat het dashboard in de Trakker niet is voorzien van veel knopjes en hendeltjes. Dit maakt hem erg overzichtelijk.” Bovendien kan Loonbedrijf Bruynen B.V. bouwen op een sterke truck. “Met onze vorige IVECO hebben wij vijftien jaar met veel plezier gereden. Deze is technisch volledig in orde, net als onze 10x8 IVECO Trakker en 4x2 Stralis. De keuze voor een nieuwe Trakker was dan ook snel gemaakt. Als één IVECO goed bevalt, dan zal de andere dit 100% zeker ook doen.”

IVECO Trakker is een échte aanrader!

Antoine: "Ik kan de IVECO Trakker zeker aanbevelen voor andere concullega’s in de bouw- of agrarische sector. Zowel qua aankoopprijs als TCO is deze zeer aantrekkelijk. Het is een erg prettige en prachtige wagen om mee te rijden en te werken. Bovendien kunnen wij bouwen op Charles Feijts Bedrijfswagens, IVECO-dealer. Zij staan dag en nacht voor ons klaar, zodra wij met een van onze voertuigen een bezoek moeten brengen aan de garage voor een onderhoud- of reparatiebeurt." Daar is hij zeer over te spreken, aangezien het voor hem erg belangrijk is om de stilstand van hun bedrijfswagen(s) tot een minimum te beperken.”

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de IVECO Trakker? Bekijk dan nu ook onze blog over dé terreinwagen die ideaal is voor off-road werkzaamheden. Tevens kun je ervoor kiezen om direct contact op te nemen met een IVECO-dealer bij jou in de buurt. Vraag dan ook vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan. Onze specialisten op locatie staan voor je klaar, zodat jij straks met een IVECO Trakker het ruwe terrein kunt beklimmen.

Klant aan het woord

Ben jij toevallig eigenaar/fleetmanager van een bedrijf met transportwerkzaamheden en vertel je graag over jouw Daily's, Eurocargo's, S-WAY's, X-WAY's of Trakkers? Laat het ons dan even weten via social media en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een interview: Klant aan het woord. We zetten het IVECO gamma en jouw bedrijf graag in het zonnetje!

afbeelding-klant-aan-het-woord-blog-5-loonbedrijf-bruynen

Meer lezen?