Header Blog Van Erk

Klant aan het woord #14 - Adriaan van Erk bouwt samen met IVECO aan de toekomst! ️

11/04/2024

Onlangs waren we te gast bij Adriaan van Erk. Een bedrijf dat niet alleen gebouwen creëert, maar ook gemeenschappen opbouwt. Hun visie op duurzaamheid en toekomstgerichte mobiliteit sluit naadloos aan bij die van ons, en we zijn trots om samen met hen toekomstbestendig te ondernemen.


Adriaan van Erk, een familiebedrijf met meer dan zestig jaar vakmanschap, heeft een rijke geschiedenis en heeft zich ontwikkeld tot een begrip in de bouwsector.  Wat dit bedrijf echt bijzonder maakt, is hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Bij Adriaan van Erk geloven ze in het creëren van meer dan alleen gebouwen; ze streven ernaar om echte gemeenschappen te bouwen die gedijen in een duurzame omgeving. Dit zie je terug in hun projecten die niet alleen esthetisch zijn, maar ook functioneel en milieuvriendelijk.

Een belangrijk aspect van hun vele duurzaamheidsinitiatieven is elektrificatie. Remco Reitsma, Hoofd Materieeldienst bij Adriaan van Erk, vertelt hier met trots over. 

Bij IVECO zijn we verheugd om deel uit te maken van het verhaal van Adriaan van Erk. Benieuwd naar deze samenwerking? Bekijk dan de korte video hieronder.

Ben je op zoek naar meer informatie over de IVECO X-WAY? Ga dan naar IVECO X-WAY pagina op onze website.

 

Meer lezen?