header-afbeelding-blog-werken-bij-iveco-13-veekro-bedrijfswagens-duncan-kavelaar

Werken bij IVECO #13 – Verkoopadviseur bij Veekro Bedrijfswagens

12/02/2021

Bij Veekro Bedrijfswagens staan alle neuzen dezelfde kant op en is het wij-gevoel sterk voelbaar. Het familiebedrijf is alom bekend in West-Friesland als full-range dealer met een breed gamma aan duurzame voertuigen. In deze nieuwe blog vertelt Duncan Kavelaar als Verkoopadviseur over de S-WAY (NP) en waarom werken bij een IVECO-dealer zo leuk is.

afbeelding-blog-werken-bij-iveco-13-veekro-bedrijfswagens-duncan-kavelaarDuncan Kavelaar is 48 jaar oud en vader van drie kinderen. Sinds 2008 werkt hij met veel plezier bij Veekro Bedrijfswagens, full-range IVECO-dealer. “Het is een feest om voor zo’n hecht familiebedrijf te mogen werken! We trekken intern aan hetzelfde touw om onze klanten op een persoonlijke manier te ontzorgen. Dit kunnen wij doen door een compleet servicepakket en een uitgebreid gamma aan voertuigen. Zo kun je bij ons terecht voor de aanschaf van een IVECO Daily, Eurocargo of S-WAY, maar ook voor het onderhoud en de financiering van jouw bedrijfswagen, vrachtwagen of camper. Met passie en korte communicatielijnen helpen wij onze klanten bij hun vervoersuitdagingen”, aldus Duncan.

Veekro Bedrijfswagens beschikt over een sterk collectief achter de schermen. Duncan: “Iedereen werkt nauw met elkaar samen en staat voor elkaar klaar in voor- en tegenspoed. Dit stralen wij ook uit naar onze klanten. We zijn klein qua omvang, maar groots in denken en doen. Zo zetten we graag een stapje extra voor onze klanten. Als transporteur of chauffeur kun je in iedere situatie bouwen op Veekro Bedrijfswagens!” Goed voor elkaar zorgen is dan ook het motto bij het familiebedrijf uit Zwaagdijk.

afbeelding-blog-werken-bij-iveco-13-veekro-bedrijfswagens-duncan-kavelar-1Aantrekkelijke IVECO S-WAY (NP)

IVECO heeft volgens Duncan de spijker op zijn kop geslagen met de komst van een nieuwe langeafstandstruck, de S-WAY. “Als chauffeur leg je met trots je sleutel op tafel in de plaatselijke kantine of bij een chauffeurscafé. Ook voor de ondernemer hebben we een truck in de markt gezet die een gunstige kilometerkostprijs kent en aantrekkingskracht heeft om chauffeurs te werven voor jouw bedrijf.” De prachtige uitstraling van de nieuwe langeafstandstrekker van IVECO gaat gepaard met een winstgevende transportoplossing, zodat je als transporteur het maximale uit jouw S-WAY kunt halen. Je maakt nóg duurzamere kilometers zodra je de weg op gaat met een LNG-truck. De S-WAY Natural Power stoot namelijk 10% minder CO² uit in vergelijking met een dieseltruck!

Duncan: “Iedereen wil iets nalaten voor zijn/haar (klein)kinderen en mede daarom is de keuze voor een S-WAY NP op (BIO)-LNG méér dan het overwegen waard. Het break-even-point van jouw investering bereik je namelijk binnen mum van tijd, doordat je als transporteur kunt bouwen op diverse financiële voordelen.” Raap de Euro’s vandaag nog op en laat je door ons informeren omtrent alle mogelijkheden bij jouw nieuwe langeafstandstrekker.” Lees daarom in deze blog nu alles over de IVECO S-WAY en waarom deze de truck van toekomst is.

LNG hét beste alternatief voor diesel

LNG is het beste alternatief voor diesel. Duncan: “Ik ben er van overtuigd dat deze naast andere aandrijftechnieken zal blijven staan.” Mede door de hoogst haalbare actieradius in de markt met 1.600 kilometer, het aantal tanklocaties in Europa dat blijft toenemen en de bewezen aardgasmotor van IVECO, is het rendabel om een S-WAY NP op (BIO)-LNG aan te schaffen. Of er nu sprake is van stadsdistributie of internationaal transport, een IVECO S-WAY (NP) kun je volledig op maat bestellen. Bovendien is er bij een S-WAY geen sprake van EGR (uitlaatgasrecirculatie) of een actieve roetfilter. Alléén IVECO’s maken namelijk gebruik van een passieve roetfilter welke zichzelf reinigt. Een aantrekkelijke TCO en een mogelijk veranderd toekomstperspectief zijn extra argumenten om de business case van LNG-trucks te bekijken. Check nu ook deze blog, zodat je volledig op de hoogte bent over de 10 redenen om voor LNG te kiezen.

Advies voor de werkzoekende

Duncan raadt het iedereen aan om bij een IVECO-dealer te werken. “Het merk IVECO is namelijk altijd in beweging. Bovendien ligt er iedere dag weer een nieuwe uitdaging voor je klaar om de meest geschikte transportoplossing te vinden voor de klant.” Heb je een passie voor bedrijfswagens of vrachtwagens en wil je graag werken in een dynamische werkomgeving? Dan is werken bij een IVECO-dealer zeker iets voor jou! Ben je na het lezen van deze blog benieuwd naar de openstaande vacatures bij een IVECO-dealer? Kijk voor alle actuele vacatures bij IVECO dan op http://www.werkenbij-iveco.nl/.

afbeelding-blog-werken-bij-iveco-13-veekro-bedrijfswagens-duncan-kavelar-2

Meer lezen?