News winterbanden, iveco parts, veiligheid, veilig, iveco

22/11/2018

Wees klaar voor de winter dankzij de IVECO check-up!

Het wordt weer kouder en dat merken we! Binnenkort zal de felrode kersttruck die door een wonderschoon winterlandschap VEILIG op weg is naar ons allemaal weer op tv verschijnen. De eerste sneeuwvoorspellingen zijn zelfs al gedaan. Dit koude weer heeft ook effect op uw voertuig, bent u al klaar voor de winter? Wij helpen u graag VEILIG op weg!

VEILIG op weg. Ook wij van IVECO hechten hier veel waarde aan, daarom helpen wij u graag!
Met onze wintercampagne bieden wij dé service waar u blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan winterbanden voor een kortere remweg en een superieure tractie op sneeuw. Checkt u uw accu wel eens? Deze is namelijk essentieel voor uw bedrijfsvoertuig!

Kortom, voor minimale stilstand en maximale veiligheid adviseren wij de winter check-up. Controle op vloeistoffen, banden en remmen en u profiteert bovendien van gratis ruitenwissers. Start de winter met uw voertuig in topconditie!

Wij zien u graag bij één van onze IVECO dealers. Geheel in het kader van de feestdagen geven wij iets weg! Maakt u gebruik van de Winter check-up dan ontvangt u naast gratis ruitenwissers ook een JBL GO2 Bluetooth speaker cadeau*. Namens IVECO wensen we u een heerlijke winter met veel veilige kilometers.

New call-to-action

Waarom IVECO originele onderdelen?

Omdat ze specifiek ontwikkeld zijn voor IVECO voertuigen. Originele onderdelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan garant voor maximale veiligheid. Bovendien hanteert ieder IVECO servicepunt zogenoemde flat-rate tijden. Dat betekent dat je altijd weet wat je betaalt en er geen verrassingen achteraf zijn, ook niet als de reparatie meer tijd in beslag neemt.

Ook in de winter garanderen wij van IVECO dus maximale uptime voor je voertuig. Bovendien zijn originele onderdelen te bestellen tot wel 10 jaar na het afbouwen van een model waardoor je gegarandeerd bent van de juiste onderdelen.

Onze monteurs worden constant opgeleid en getraind en kennen IVECO voertuigen als geen ander. Met meer dan 50 servicepunten door heel Nederland is er altijd een officiële IVECO dealer binnen handbereik. Met originele onderdelen kiest u voor een hoge kwaliteit, het is daarom dat originele onderdelen en onderhoud bij elkaar horen!

Duurzaam

Onze slogan "Your partner for sustainable transport", staat hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de verpakkingen van onze onderdelen. Originele IVECO onderdelen worden verpakt in gerecycled papier. Daarnaast bestaat het afval van onze vestigingen voor meer dan 87% uit recyclebaar afval.

*Let op, deze actie loopt tot 31 januari 2019


Verder lezen?

LNG is niet meer weg te denken uit het hedendaagse wegtransport. Het tanken van LNG is eenvoudig en verloopt even snel als het tanken van diesel. Als volwaardig alternatief van diesel is LNG de oplossing vandaag de dag voor groen transport. LNG tanken kun je echter alleen met een LNG tankpas, waarom is dit eigenlijk verplicht?
Lees meer
Het tanken van een LNG-truck neemt ongeveer evenveel tijd in beslag als het tanken van een diesel-truck. Toch is de tankprocedure niet te vergelijken, LNG is -160 graden Celcius waardoor er aanvullende voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen. In deze blog vertellen wij je alles over LNG tanken, veiligheid en de LNG-stations in Europa!
Lees meer