NEXPRO by IVECO, denken in mogelijkheden

18/10/2018

Stel, je bent zeer tevreden over je bedrijfsvoertuigen. Ze gaan al een tijdje mee, zijn solide en betrouwbaar. Je kunt hier nog een aantal jaren mee vooruit mits je tijdig onderdelen vervangt. Nu komt het erop aan, hoelang gaan de voertuigen nog mee? Welke investering is verantwoord? Het antwoord op de vraag is NEXPRO.

NEXPRO heeft een groeiend assortiment aan nieuwe onderdelen voor zowel lichte bedrijfsvoertuigen als vrachtwagens. Het volledige NEXPRO-assortiment is gebrandmerkt, gecertificeerd en geleverd door IVECO, hierdoor ook de naam ‘’NEXPRO by IVECO’’


Alternatief

Wat maakt NEXPRO tot een economisch alternatief voor eigenaars van oudere voertuigen? Simpel, NEXPRO-onderdelen garanderen een hoge betrouwbaarheid en veiligheid gedurende de hele levensduur van het voertuig. NEXPRO-onderdelen liggen bij Nederlandse dealers op voorraad en kunnen binnen 24 uur in elk land en op elke dag van de week geleverd worden. Zo garanderen wij maximale uptime en blijft de premium service van IVECO-gecertificeerde werkplaatsen behouden.

Lage kosten

NEXPRO draagt het IVECO-keurmerk en voldoet aan de EU regelgeving en standaards. Oudere voertuigen blijven veilig en betrouwbaar op de weg en de totale eigendomskosten (TCO) laag. Het assortiment van NEXPRO is gebrandmerkt, gecertificeerd en geleverd door IVECO. De line-up bestaat voorlopig uit gangbare filters, accu’s, schokdempers, riemen en rem-onderdelen. Kortom, NEXPRO benadert de kwaliteit van originele onderdelen en heeft een gunstiger prijsbeleid. NEXPRO-onderdelen hebben dezelfde garantievoorwaarden als originele onderdelen van IVECO wanneer ze in een erkende IVECO-werkplaats worden gemonteerd.

Waarom NEXPRO?

Omdat NEXPRO onderdelen hoge betrouwbaarheid en veiligheid garanderen gedurende de hele levensduur van je IVECO.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Nexpro by IVECO? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen?