header-blog-klant-aan-het-woord-6-stinissen-rioolservice-

Klant aan het woord #6 – Stinissen Rioolservice

16/11/2020

Stinissen Rioolservice is twee IVECO Daily’s 40C18 rijker, waardoor hun wagenpark nu bestaat uit tien IVECO’s. Het familiebedrijf uit Venlo heeft onlangs wederom voor IVECO-bedrijfswagens gekozen, mede door de oer degelijkheid, kwaliteit en kracht van de Daily. Hierdoor spraken we onlangs met Rudi Viertel, Directeur van het rioolbedrijf, over hun ervaringen met de IVECO Daily.

afbeelding-1-blog-klant-aan-het-woord-6-stinissen-rioolserviceStinissen Rioolservice vond haar oorsprong in 1993 en heeft inmiddels circa 30 medewerkers in dienst. Vanaf het begin koos het bedrijf al voor de betrouwbare IVECO Daily, welke dagelijks wordt ingezet bij diverse rioolproblemen. Van ontstoppen, reinigen, inspecteren en renoveren tot het aanleggen van leidingen, de IVECO Daily’s zijn flexibel inzetbaar. Overal waar riolering ligt daar werkt Stinissen Rioolservice en lost het problemen op. Rudi Viertel: “Dit doen wij 24/7 en 365 dagen in het jaar. Ons werkgebied is binnen een cirkel van 25 kilometer rondom Venlo, waardoor wij een korte responstijd hebben tijdens het uitrukken bij calamiteiten. Wij zijn ingespeeld op de regio Venlo en daar ligt onze kracht!”

Compleet uitgeruste IVECO Daily

De nieuwe Daily’s zijn net als de andere IVECO’s voorzien van een 3.0 liter motor en 180 pk, een 8-traps geautomatiseerde versnellingsbak en een trekhaak, zodat de medewerkers van Stinissen Rioolservice een 3,5 tons aanhangwagen kunnen trekken. Daarnaast zijn de bedrijfsbussen uitgerust met diverse rijassistentiesystemen voor optimaal rijcomfort en een imperiaal op het dak, waardoor de monteurs meer dan voldoende buizen kunnen vervoeren. De laadruimte is verder aangekleed met een volledige inbouw. Hierdoor kunnen de mensen van Stinissen Rioolservice al het benodigde gereedschap, materieel en verdere benodigdheden netjes opbergen en meenemen.

Beresterke bedrijfswagen

Voor het zware werk met een bedrijfswagen is er slechts één keuze en dat is de IVECO Daily. Rudi: “Al 27 jaar kiezen wij niet zonder reden voor IVECO. De Daily is perfect voor het lichte en ruige werk! Door zijn ladderchassis is deze beresterk, waardoor het mogelijk is om zwaar beladen over ieder terrein te rijden. Verder zijn onze monteurs erg zuinig op hun prachtig uitgeruste bedrijfswagens. Deze zijn per slot van rekening ook ons visitekaartje.” Samen met de IVECO Daily kunnen zij ieder rioolprobleem oplossen. Kijk op de website van Rioolprobleem Kwijt voor meer informatie over Stinissen Rioolservice.

afbeelding-3-blog-klant-aan-het-woord-6-stinissen-rioolserviceRelatie met Charles Feijts Bedrijfswagens

Stinissen Rioolservice werkt al jarenlang zeer prettig samen met Charles Feijts Bedrijfswagens, IVECO-dealer en tevens de bijna buurman van het familiebedrijf. Rudi: “Zij helpen ons netjes en razendsnel, zodra dit nodig is. Hierdoor hebben wij daar onze eerste IVECO gekocht en zijn wij elkaar al 27 jaar trouw gebleven. Bovendien kunnen wij bouwen op een hechte band met de medewerkers van CFG Venlo. Wim Bisschop, Verkoper bij Charles Feijts Bedrijfswagens vult hierop aan: “Het doet ons deugd dat wij de succesvolle samenwerking met Stinissen Rioolservice weer vervolg hebben kunnen geven.”

Advies

Rudi: "Ik kan de IVECO Daily 100% zeker aan iedereen aanbevelen. Je gaat veilig en comfortabel de weg op en kunt bouwen op zijn oerkracht. Bovendien is het voor onze monteurs erg prettig dat zij met een B-rijbewijs hiermee kunnen rijden. Wij hebben louter goede ervaringen hiermee, waardoor onze volgende bus vast ook weer een IVECO zal worden.”

Meer informatie

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de IVECO Daily? Ga dan nu naar onze website en bekijk de brochure voor meer informatie over de veelzijdige bedrijfswagen. Wil je graag gelijk met ons in gesprek over de mogelijkheden bij de IVECO Daily? Neem contact op met een IVECO-dealer bij jou in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan. Onze specialisten op locatie staan voor je klaar, zodat jij straks met een IVECO Daily krachtig ieder terrein kan bestormen.

Klant aan het woord

Ben jij toevallig eigenaar/fleetmanager van een bedrijf met transportwerkzaamheden en vertel je graag over jouw Daily's, Eurocargo's, S-WAY's, X-WAY's of Trakkers? Laat het ons dan even weten via social media en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een interview: 'Klant aan het woord'. We zetten het IVECO gamma en jouw bedrijf graag in het zonnetje!

Meer lezen?