header-hado-midden-nederland-1-

Klant aan het woord #3 – Hado Midden Nederland

3/07/2020

De afgelopen tien jaar is Hado Midden Nederland stapsgewijs gegroeid en heeft het inmiddels vier IVECO Daily’s in hun wagenpark. We spraken onlangs met Gerben Haanschoten, mede-eigenaar van het verhuurbedrijf, om alles te horen over hun ervaringen met de veelzijdige bedrijfswagens.

featured-afbeelding-hado-midden-nederlandHet bedrijf uit Kootwijkerbroek is in 1989 ooit begonnen met de verkoop van paardentrailers. In een later stadium kwam hier ook de verhuur van diverse wagens voor de evenementenbranche bij. Van kassawagens, mobiele badkamers en toiletvoorzieningen tot biertapwagens, Hado Midden Nederland is in staat om een compleet pakket aan te bieden. Het heeft deze allemaal in eigen beheer. Gerben Haanschoten vertelt hierover: “We hebben daarom meerdere IVECO Daily’s aangeschaft voor het transport van een breed scala aan wagens.”

Wagenpark van Hado Midden Nederland

Gerben Haanschoten: “We zijn ooit begonnen met één oprijauto en zijn daarna doorgegroeid door onder andere de aanschaf van een BE-trekker, bestelbus en een extra oprijwagen. Als je op zoek bent naar een sterke bedrijfsauto, dan zou ik 100% zeker voor een IVECO Daily kiezen! Daarom hebben wij ook vier keer voor de IVECO Daily gekozen. Er zijn zoveel keuzemogelijkheden en je kunt een Daily helemaal op maat laten maken, zodat deze aan alle wensen en verwachtingen voldoet.” Hado Midden Nederland heeft specifiek voor drie verschillende IVECO Daily’s gekozen, zodat het daarmee diverse transportactiviteiten kan uitvoeren boven de 3,5 ton.

Compleet uitgeruste IVECO Daily’s

Hado Midden Nederland beschikt over drie IVECO Daily’s met 180 pk en één met 130 pk. Deze paardenkrachten zijn hard nodig, omdat het zware vracht heeft achter hun bedrijfsauto’s. Gerben Haanschoten geeft een voorbeeld: “Onze twee IVECO Daily’s in chassis cabine uitvoering beschikken over goede en zware luchtvering op de achteras, zodat het laden en lossen gemakkelijk gedaan kan worden. Dit is voor ons heel belangrijk, omdat wij onze verhuurwagens laden tot achter de achteras en deze soms maximaal beladen tot 10 ton.” Ook qua uitstraling is Hado Midden Nederland meer dan tevreden over haar bedrijfswagens. "Zo ziet de neus van de Daily er erg gaaf uit", aldus Gerben.

afbeelding-hado-midden-nederland‘Ik kan de Daily aan iedereen aanbevelen’

Gerben Haanschoten: “Het grote voordeel van de IVECO Daily is dat je kunt rekenen op een korte draaicirkel. Je kunt namelijk erg scherp sturen in smalle straten. De achterwielaandrijving zorgt voor maximale grip op de weg, waardoor je met een machtig gevoel achter het stuur zit. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de prestaties van onze bedrijfsauto’s. Ze zijn steeds zuiniger geworden, waardoor we met onze bestelbus zo’n 700 kilometer kunnen rijden en met de andere Daily’s circa 500 kilometer kunnen rijden met zware vracht.” Alle voertuigen zijn voorzien van een brandstoftank met een inhoud van 90 liter. Qua kracht en mogelijkheden zou Gerben geen andere bedrijfswagen adviseren: “De oprijwagen heb ik op 4.200 kilo besteld en terug te laten keuren tot 3,5 ton. Hierdoor mag de IVECO Daily met een B-rijbewijs bestuurd worden en kan de achteras net wat weer meer hebben. Wij hebben hele goede ervaringen met onze bedrijfswagens, daardoor zou ik een IVECO Daily aan iedereen aanbevelen!” 

Meer informatie

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over de krachtige IVECO Daily? Download dan nu de brochure en kom meer te weten over de mogelijkheden bij de IVECO Daily. Neem contact op met een IVECO-dealer bij jou in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten op locatie staan voor je klaar, zodat jij straks met een bedrijfsauto op maat de weg op kan.

Brochure IVECO Daily 2019

 

 

 

 

Klant aan het woord

Ben jij toevallig eigenaar/fleetmanager van een bedrijf met transportwerkzaamheden en vertel je graag over jouw Daily's, Eurocargo's, S-WAY's, X-WAY's of Trakkers? Laat het ons dan even weten via social media en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een interview: Klant aan het woord. We zetten het IVECO gamma en jouw bedrijf graag in het zonnetje!

Meer lezen?