Banner Truckstar liveblog

IVECO x Profile Tuckstar Festival 2023

17/05/2023

In deze blog houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom IVECO tijdens het Profile Truckstar Festival 2023 op 29 & 30 juli 2023. Welke voertuigen je kunt gaan zien, wat er bij ons op de IVECO stand te doen is en welke acties zijn er om bijvoorbeeld gratis kaarten te winnen. Vergeet ook niet om je onderaan deze pagina in te schrijven op de nieuwsbrief!

Thema:

Eerder dit jaar won Janus van Kasteren Jr. de Dakar Rally 2023 in het truck klassement.  Samen met zijn team wist hij hun IVECO Powerstar succesvol te finishen. Hiermee is Janus de vierde Nederlandse winnaar van de zwaarste rally ter wereld. Dit is een prestatie waar de crew super trots op is. Dit jaar is het thema tijdens het Profile Truckstar Festival op de IVECO stand daarom ook 'Dakar'. De IVECO Powerstar van Janus van Kasteren Jr. mag dan niet ontbreken op de stand!

 

Voertuigen op de stand:

1. Baggerbedrijf Midden Nederland

2. Wordt nog bekend gemaakt

3. Wordt nog bekend gemaakt

4. Wordt nog bekend gemaakt

5. Wordt nog bekend gemaakt

6. Wordt nog bekend gemaakt

7. Wordt nog bekend gemaakt

8. Dakar truck Janus van Kasteren

9. IVECO Daily van OK Trucks Duitsland - Stuart Purves

 

Andere activiteiten

Ontwerp jouw IVECO

Op de stand staan twee grote touchscreens waarop je jouw eigen IVECO S-WAY kunt ontwerpen. Kies de kleuren, accessoires en plaats hem op een mooie of leuke achtergrond. Daarna kun je hem naar jezelf mailen én direct laten printen om als souvenir mee te nemen (of aan je werkgever te geven ter inspiratie!).

Wil je nu alvast beginnen met ontwerpen? Ga dan naar ontwerpjouwiveco.nl!

ontwerp-jouw-iveco

 

 

Social media

Via onze Facebook & Instagram kanalen houden wij je ook op de hoogte van het laatste nieuws rondom de IVECO stand op het Profile Truckstar Festival. Zo kon je al meedoen om gratis kaarten te winnen.

De winnaars van de winactie waarbij er 5 keer 2 kaarten werden weggegeven zijn:
1. Mickey Krommen (Facebook)
2. Helena Helena (Facebook)
3. Jan-Willem Boers (Facebook)
4. aw_modellwelt (Instagram)
5. r.k_truckfotografie (Instagram)

Volg ons om vanaf nu geen actie te missen!

 

Meer informatie over de voertuigen op de IVECO stand

 

Baggerbedrijf Midden Nederland

De nieuwe IVECO S-WAY van Baggerbedrijf Midden Nederland zal aanwezig zijn tijdens het festival. Hij staat op onze stand of in de Mooiste Truckstraat. Hij is flink gemodificeerd waardoor het een echte showtruck is geworden en niet te missen is op de weg.

Ook staat hij in het foto jaarboek van Truckstar, dus breng ook vooral je stem uit op dit gave voertuig!

20230509_140620520_iOS

Dakar truck van Janus van Kasteren

De Dakar truck van Janus kan natuurlijk niet ontbreken wanneer je thema 'Dakar' is. Hij heeft een getunede cursor 13 motor van FPT en ruim 1000 pk! Bekijk dit winnende voertuig in het echt en waan je in de woestijn.

dakar-truck-janus-van-kasteren-truckstar

 

 

Meer lezen?