Truckstar Festival - Headerafbeelding - IVECO Blog

IVECO x Profile Truckstar Festival 2023

17/05/2023
- laatst geüpdatet op 02/08/2023

In deze blog lees je alles rondom IVECO tijdens het Profile Truckstar Festival 2023 op 29 & 30 juli 2023. Welke voertuigen er te zien waren, wat er bij ons op de IVECO stand te doen was en welke acties er zijn geweest om bijvoorbeeld gratis kaarten te winnen. Vergeet ook niet om je onderaan deze pagina in te schrijven op de nieuwsbrief!

Bekijk de aftermovie!

 

 

Thema:

Eerder dit jaar won Janus van Kasteren Jr. de Dakar Rally 2023 in het truck klassement.  Samen met zijn team wist hij hun IVECO Powerstar succesvol te finishen. Hiermee is Janus de vierde Nederlandse winnaar van de zwaarste rally ter wereld. Dit is een prestatie waar de crew super trots op is. Dit jaar was het thema tijdens het Profile Truckstar Festival op de IVECO stand daarom ook 'Dakar'. De IVECO Powerstar van Janus van Kasteren Jr. mocht daarbij niet ontbreken op de stand!

 

Voertuigen op de stand:

1. Baggerbedrijf Midden Nederland

2. Bronsema Transport Stroobos

3. IVECO Demo

4. Dakar truck Janus van Kasteren

 

Andere activiteiten

Ontwerp jouw IVECO

Op de stand stonden twee grote touchscreens waarop je jouw eigen IVECO S-WAY kon ontwerpen. Kies de kleuren, accessoires en plaats hem op een mooie of leuke achtergrond. Daarna kon je hem naar jezelf mailen én direct laten printen om als souvenir mee te nemen (of aan je werkgever te geven ter inspiratie!).

Wil je nu alsnog een eigen S-WAY ontwerpen? Ga dan naar ontwerpjouwiveco.nl!

OWJI-Profile_Truckstar_Festival_500x500

 

Radio NL

Radio NL was aanwezig op de IVECO stand tijdens het profile truckstar festival. Ze brachten live muziek van aanstormend talent met zich mee, waardoor er een geweldige sfeer zal ontstond.Je kon langskomen en genieten van livemuziek terwijl je de mooiste vrachtwagens bekeek. 

Radio_NL-Profile_Truckstar_Festival_500x500

 

Dakar simulator

Er was een Dakar Simulator waarbij je jezelf in de woestijn waande en kon kijken of jij net zo goed kon rijden als de winnaars van dat jaar!

Dakar_Simulator-Profile_Truckstar_Festival_500x500

 

 

Social media

Via onze Facebook & Instagram kanalen houden wij je ook op de hoogte van het laatste nieuws rondom IVECO. Zo mis je nooit een actie of evenement.

Winactie: 5x 2 kaarten voor het Profile Truckstar Festival

De winnaars van de winactie waarbij er 5 keer 2 kaarten werden weggegeven waren:
1. Mickey Krommen (Facebook)
2. Helena Helena (Facebook)
3. Jan-Willem Boers (Facebook)
4. aw_modellwelt (Instagram)
5. r.k_truckfotografie (Instagram)

Winactie: Meet & Greet met Janus van Kasteren of Mitchel van den Brink

De winnaars van de meet & greet met Janus waren:
1. Bianca
2. Carlo

De winnaars van de meet & greet met Mitchel waren:
1. Jacey
2. Mayte

Volg ons om vanaf nu geen actie te missen!

 

Meer informatie over de voertuigen op de IVECO stand

Baggerbedrijf Midden Nederland

De nieuwe IVECO S-WAY van Baggerbedrijf Midden Nederland was aanwezig tijdens het festival. Hij stond op onze stand of in de Mooiste Truckstraat. Hij is flink gemodificeerd, waardoor het een echte showtruck is geworden en niet te missen is op de weg.

Ook stond hij in het foto jaarboek van Truckstar!

Baggerbedrijf_Midden-Nederland-Profile_Truckstar_Festival_500x500

 

Bronsema Transport Stroobos

De bijzondere IVECO S-WAY van Bronsema Transport uit het Friese Stroobos zal aanwezig zijn op het profile truckstar festival. Deze volledig luchtgeveerde trekker met voorloopas is uitgerust met de krachtige Cursor 13, non EGR motor met 490 pk en de IVECO AS cabine met laag dak. Mis deze opvallende verschijning niet op de IVECO stand!


De bijzondere IVECO S-WAY van Bronsema Transport uit het Friese Stroobos was ook aanwezig op onze stand. Deze volledig luchtgeveerde trekker met voorloopas is uitgerust met de krachtige Cursor 13, non EGR motor met 490 pk en de IVECO AS cabine met laag dak!

Bronsema-Truckstar Live blog

 

IVECO Demo

De geweldige IVECO S-WAY demo! Met een krachtige 490 pk Cursor 13 liter motor, Yamaha Racing Blue kleur en coole extra's zoals Solar Guard restyling producten, verlaagde zonneklep, hoekschildjes, geïntegreerde Hella Talmu lampen, custom lichtlatten, slangenrek, dichte vlonder, glanzende ALCOA Dura-Bright velgen, en een indrukwekkend audiosysteem. Hij stond op onze stand op het Profile Truckstar Festival! 

IVECO_S-WAY_Demo-Profile_Truckstar_Festival_500x500

 

Dakar truck van Janus van Kasteren

De Dakar truck van Janus mocht natuurlijk niet ontbreken wanneer het thema 'Dakar' was. Hij heeft een getunede cursor 13 motor van FPT en ruim 1000 pk!

Dakar2023_Podium-Profile_Truckstar_Festival_500x500

 

 

Meer lezen?