IVECO S-WAY is de primeur op Truckstar!

11/07/2019

Op 27 en 28 juli is het Truckstar Festival, op het TT-Circuit Assen, het podium voor de nieuwe IVECO S-WAY. IVECO is aanwezig om haar nieuwe model te showen aan het publiek. Iedere bezoeker heeft de unieke kans om op de exclusieve IVECO-stand kennis te maken met de opvolger van de IVECO Stralis. Tijdens een groots evenement in Madrid, vergezeld met wereldspelers Amazon, Shell en Microsoft, werd de IVECO S-WAY op 2 juli gelanceerd. Bij het ontwerp van de nieuwe truck stond de chauffeur centraal. Met een gloednieuwe cabine vol geavanceerde technologieën en connectiviteit is de IVECO S-WAY echt je thuis weg van huis.

IVECO is tijdens het Truckstar Festival uiteraard ook op het circuit te vinden. Met een rondje over het circuit maakt u kennis met diverse IVECO’s, waaronder de Stralis LNG truck, de Trakker en de X-WAY. Het hart van de IVECO presentatie ligt echter op het beursplein. Op de IVECO-stand vindt u de primeur, op de paddock staat de IVECO S-WAY op u te wachten! IVECO brengt maar liefst vier S-WAY uitvoeringen mee naar Assen. Zo kan iedereen live de vervanger van de Stralis aanschouwen. De S-WAY diesel, de LNG uitvoering en twee speciale concept trucks, MAGIRUS en de FIT CAB, dagen u uit om in te stappen. Bovendien kunnen alle racefanaten ook genieten van twee bijzondere race Daily’s.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY.

De nieuwe S-WAY is volledig afgestemd op het leven van de chauffeur. Het is echt zijn thuis weg van huis. De cabine is volledig nieuw ontworpen om aan de behoeften van de chauffeur te voldoen. Tevens is er een nieuwe, geavanceerde Connectivity Box in de IVECO S-WAY, waarmee connectiviteit in al zijn facetten mogelijk wordt gemaakt. Het verzamelt, analyseert en verwerkt gegevens in real-time. Eigenaren en chauffeurs zijn constant verbonden met het voertuig op hun mobiele apparatuur of pc via de gebruiksvriendelijke MyIVECO-portal en -app. Het is een nieuwe manier – new way – om ‘klantgericht’ te opereren door een reeks applicaties te ontwikkelen om te ondersteunen binnen de levenscyclus van het voertuig. Het introduceert een nieuwe manier van werken, waarbij de connectiviteit de chauffeur, eigenaar en IVECO aan boord van de truck samenbrengt en de bedrijfscase van het voertuig optimaliseert. Dit laat zich vertalen in de slogan: IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

Race Daily - FIA ETRC LT4

IVECO heeft een partnerschap met de FIA European Truck Racing Championship, waarbij IVECO als technische sponsor van "Die Bullen von IVECO", de samenwerking tussen de Team Hahn Racing en Schwabentruck Racing teams fungeert. Inmiddels heeft de FIA een plan gelanceerd voor een nieuwe klasse binnen het truckrace kampioenschap. Men doelt hier op de LCV’s (Light Commercial Vehicles) in race uitvoering. Deze nieuwe LT4 klasse kan voor de nieuwe generatie rijders de opstap zijn naar de zwaardere race trucks. Naar verwachting zal men starten in het seizoen 2020.

In al hun vooruitstrevendheid hebben zowel Schwabentruck Racing als ook Team Hahn Racing een race Daily gebouwd voor de nieuwe ETRC LT4 klasse. Deze race Daily’s worden gereden door Sascha Radulovic en Lukas Hahn, en zullen tijdens het komende Truckstar Festival meerdere keren hun kunnen vertonen voor de hoofdtribune. Lukas Hahn is de zoon van ETRC 2018 kampioen Jochen Hahn, die het seizoen van 2018 domineerde achter het stuur van zijn IVECO Stralis XPR racetruck.

race_dailys_etrc_lt4

Klinkende namen zorgen voor Hollandse gezelligheid

Tijdens Truckstar Festival verzorgt RADIONL de muziek op de IVECO-stand met optredens van Nederlandse artiesten op ons IVECO-podium. Niemand minder dan Grad Damen, John de Bever, René Karst, Bouke en Frank van Etten komen optreden. Dit wil je niet missen!

IVECO nodigt iedereen uit om nader kennis te maken met de S-WAY! Kom jij de S-WAY- Magirus en FIT CAB beoordelen? Onder het genot van live muziek, een drankje en een lekker bakje pasta vertellen wij je alles over de nieuwe IVECO S-WAY. Dus kom naar de IVECO-stand en ervaar: I AM UNSTOPPABLE!

artiesten_truckstar_festival

Meer lezen?