header-afbeelding-blog-iveco-s-way-alle-opties-op-een-rijtje

IVECO S-WAY - Alle opties op een rijtje

26/02/2020

De IVECO S-WAY is al veelvuldig gespot op de Nederlandse wegen. Veel transportondernemers hebben de nieuwe IVECO vrachtwagen inmiddels ook al besteld. In deze blog lees je alles over de bijna ontelbare mogelijkheden bij de IVECO S-WAY.

Uiterst efficiënte motoren

Bij de IVECO S-WAY kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan Euro VI/d-motoren op diesel en aardgas voor elke denkbare toepassing. Op dieselgebied kun je kiezen uit negen, elf en dertien liter dieselmotoren met een vermogensniveau oplopend van 330 tot 570 pk. Buiten dit aanbod aan dieselmotoren zijn er ook een aantal specifieke aardgasmotoren (van 9 tot 13 liter met respectievelijk 340, 400 en 460 pk) beschikbaar die lage emissiewaarden combineren met een uitzonderlijke stille werking. Bij de Cursor-dieselmotoren van IVECO zit standaard ook een krachtige hydraulische motorrem van 1.585 Nm. Daarnaast kun je optioneel gebruik maken van een intarder, met vijf vertragingsstanden. Deze is geïntegreerd in de versnellingsbak en werkt optimaal tijdens snelheden boven 50 kilometer per uur.

afbeelding-blog-iveco-s-way-alle-opties-op-een-rijtje_

Optionele rijassistentiesystemen

Bij IVECO kun je kiezen voor verschillende optionele rijassistentiesystemen, zoals IVECO HI-CRUISE. Het GPS-voorspellende aandrijfsysteem is gebaseerd op de nieuwste kaarttechnologie die de live-locatie vergelijkt met de wegtopografie. Indien nodig grijpt het systeem in door de snelheid te minderen bij het naderen van een heuvel of tijdens een afdaling. Het GPS-systeem vermeerdert ook de snelheid of schakelt bij, zodra je een heuvel moet beklimmen. Je kunt hierdoor nóg relaxter rijden.

Ga je van geasfalteerde naar onverharde wegen en kom je per ongeluk vast te zitten? Dan kun je met de Rocking mode functie het voertuig aan het wiegelen brengen, waardoor je los kunt komen en je weg verder kunt vervolgen. Dit assistentiesysteem is optioneel beschikbaar bij een automatische versnellingsbak.

Comfort aan boord

Als chauffeur geniet je van premium rijcomfort in de IVECO S-WAY. Je kunt een keuze maken uit stof of leder voor de bekleding van de stoelen. Daarnaast kun je bij beide stoelen ook optioneel kiezen voor stoelverwarming en stoelventilatie, zodat je jouw chauffeursstoel helemaal naar wens kunt samenstellen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden bij het kiezen van het ideale stuur. Het stuurwiel is verkrijgbaar met standaard een handige afgevlakte onderzijde. Bij het kiezen van 9-tons vooras krijg je een rond stuur. Deze zijn beide met een bekleding van softtouch-materiaal of leder. Ook de bijrijder geniet van comfort in de cabine. Zo kun je als transportondernemer het besluit nemen om deze bijrijdersstoel draaibaar te bestellen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld televisie wilt kijken in de cabine.

De symmetrische ‘nieuwe’ indeling van de slaapzone garandeert de chauffeur van optimale ontspanning en een goede nachtrust. Voor het onderbed is een zachte of harde eendelige matras verkrijgbaar. Voor het bovenste bed kun je uit een Smart- of een Comfort-bed, die beide behalve als bijrijdersbed ook als extra opbergruimte voor bagage kan worden gebruikt. Alles kun je helemaal naar wens en op maat bestellen.

Afhankelijk van de behoefte en of je als chauffeur meerdere dagen van huis bent, kun je een keuze maken uit een koelkast met eventueel een vriescombinatie. Daarnaast beschikt de IVECO S-WAY standaard over een geïsoleerde box, waarbij je met vrieselementen je eten en drinken koel kunt bewaren.

afbeelding-blog-iveco-sway-alle-opties-op-een-rijtje

Een nieuwe wereld van connectiviteit

Stap een nieuwe wereld binnen van connectiviteit. Bij IVECO kun je optioneel gebruik maken van het Hi-Connect infotainmentsysteem. Dit is standaard uitgerust met TomTom navigatie en is ontwikkeld om het werk van de chauffeur makkelijker te maken en tegelijkertijd de fleetmanager te ondersteunen bij het optimaliseren van de inzetbaarheid, het brandstofverbruik en de totale voertuigkosten van de truck. De IVECO S-WAY is daarnaast standaard uitgerust met een nieuwe Connectivity Box, waardoor de truck altijd in directe verbinding staat met de IVECO-specialisten die de voertuigdata permanent volgen. 

App voor de chauffeur - De nieuwe app MY IVECO EASY WAY app is ontwikkeld om het werk en leven van de chauffeur aan boord van de IVECO S-WAY te vergemakkelijken. De app maakt het mogelijk via een mobiele telefoon of tablet alle cabinevoorzieningen en voertuigmanagementfuncties te bedienen. Daarnaast biedt hij toegang tot de IVECO Assistance Non-Stop-service, voor diagnose op afstand en het analyseren van de rijstijl.

Perfect verlicht

De nieuwe full LED-koplampen (optie) verzekeren jou als chauffeur van optimaal zicht op de weg onder alle omstandigheden. De lichtsensor achter de voorruit zorgt voor het automatisch in- en uitschakelen van het dimlicht, afhankelijk van de intensiteit van het omgevingslicht. De bochtverlichtings- en meedraaifunctie van de mistlampen zorgen voor extra licht in de bochten en bij het afslaan.

Optioneel kun je kiezen voor blauwe sfeerverlichting, zodat je ook de cabine helemaal naar jouw smaak kunt uitlichten.

IVECO accessoires

Van een zonneklep, luchthoorn, spoiler, fenders, sideskirts en zwaailamp tot een lampenrek op het dak van cabine, jouw IVECO S-WAY kun je opbouwen zoals je dit zelf voor ogen hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij de IVECO S-WAY? Vul dan even het formulier in op onze website en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uitgebreid assortiment

Een truck is meer dan alleen een voertuig: het is ook de plek waar mensen dagelijks werken en leven. Daarom heeft IVECO een uitgebreid assortiment maatwerkaccessoires samengesteld die specifiek zijn afgestemd op de behoeftes van de chauffeur op het gebied van styling en comfort, en waarmee nieuwe technologie aan boord wordt geïntroduceerd om efficiënter te werken. Het volledige assortiment IVECO accessoires zijn spoedig allemaal online te vinden op onze website.

Brochure_S-WAY_REDFinanciering van een nieuwe truck

Ben je op zoek naar de juiste financieringsvorm bij de aanschaf van een nieuwe truck? Dan kun je gebruik maken van de diensten van IVECO Capital, een financieringsmaatschappij. Tegen zeer scherpe tarieven bieden ze jou een volledig aanbod voor financiering, leasing, verhuur en ondersteunende diensten voor nieuwe en gebruikte IVECO bedrijfswagens. Onderhoud en reparatie, verzekering en indien gewenst wegenbelasting kunnen in het leasecontract worden opgenomen. Wil je graag meer informatie aanvragen of bekijken? Ga dan naar de website van IVECO Capital.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de IVECO S-WAY? Bekijk dan nu onze website en maak een afspraak voor een proefrit of om meer informatie te bemachtigen.

Meer lezen?