header-blog-iveco-live-channel

IVECO Live Channel staat bomvol met exclusief videomateriaal

5/01/2021

IVECO brengt alle video’s samen in haar virtuele thuisbasis, zodat het haar klanten en relaties op een nieuwe manier kan ontmoeten en betrekken. Of je nu chauffeur, transportondernemer, persvertegenwoordiger, auto- en vrachtwagenliefhebber of social media volger bent, via het IVECO Live Channel kun je alle ontwikkelingen op de voet volgen.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, is enthousiast over het IVECO Live Channel: "Bij IVECO willen wij het voortouw nemen en dus ook in de overstap naar digitale oplossingen. We hebben daarom een nieuwe virtuele thuisbasis voor ons merk gecreëerd waar we onze klanten en relaties in staat stellen om de fascinerende wereld van IVECO te ontdekken in een entertainment-style medium. Dit is niet alleen een middel om social distancing te bevorderen, maar ook écht de toekomst!"

Voor ieder wat wils

Het kanaal is ingedeeld in verschillende categorieën, zodat de bezoeker in één oog opslag kan zien waar hij/zij moet zijn om diverse video’s te bekijken. Hieronder staat alles puntsgewijs toegelicht:

Don’t stop emotion

Hier vind je voornamelijk alles rondom evenementen, product lanceringen en diverse video’s van de Dakar Rally en het European Truck Racing Championship. Deze video’s roepen direct diverse emoties bij je op.

Don’t stop planet

Alles staat hier in het teken van duurzaamheid en welke voertuigen helpen om langeafstandstransport groener te maken. We stoppen namelijk niet om onze planeet leefbaar te houden.

Don’t stop product

Producten en services worden hier uitgelicht, zodat jij een nóg beter beeld krijgt van de diverse IVECO-voertuigen.

Don’t stop conference

Diverse conferenties zijn te volgen via een livestream en je kunt interviews (her)bekijken, zodat je volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Don’t stop learning

IVECO biedt ook informatieve product content aan, zodat je iedere dag iets nieuws kunt leren over het volledig gamma van IVECO.

Don’t stop the stories

Speciaal voor jou heeft IVECO de beste video’s door de jaren heen geselecteerd, zodat jij belangrijke momenten in de rijke historie kunt herbeleven.

Meer informatie

Ga nu direct naar het IVECO Live Channel en bekijk alle gave content van de IVECO Daily, Eurocargo, S-WAY en de Nikola TRE! Ben je geïnteresseerd in een van onze voertuigen en wil je graag met ons in gesprek? Of heb je juist vragen/opmerkingen nadat je een van de video’s hebt bekeken? Laat jouw gegevens achter op onze website en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op.

 

Meer lezen?