Chauffeurspakket van IVECO

Het IVECO chauffeurspakket, ideaal voor de chauffeur

15/11/2022

Iedere chauffeur is natuurlijk hartstikke trots op zijn nieuwe truck en kan niet wachten om er de weg mee op te gaan. Om ervoor te zorgen dat de chauffeur het maximale uit zijn voertuig haalt, bestaat er de IVECO Driver Academy. Bij deze aflevertraining krijgt de chauffeur een complete uitleg over het nieuwe voertuig. Om de chauffeur te feliciteren met zijn of haar nieuwe IVECO en het voltooien van de training krijgt de chauffeur gratis het IVECO-chauffeurspakket. In deze blog lees je wat er in dit IVECO-chauffeurspakket zit. 

IVECO Driver Academy

Bij de aanschaf van een nieuwe S-WAY, X-WAY of T-WAY. krijgt de chauffeur van het nieuwe voertuig een uitgebreide aflevertraining. Tijdens deze aflevertraining leert de chauffeur hoe hij het maximale uit zijn nieuwe voertuig kan halen. Er worden tips gegeven hoe er veiliger, milieuvriendelijker en brandstofefficiënter gereden kan worden met de IVECO. De training is te volgen bij verschillende verkeersscholen in Nederland. Daarnaast tellen de uren die worden besteed aan de aflevertraining, mee aan de verplichte nascholing voor chauffeurs (Code 95). Dat is helemaal goed meegenomen!

Het nieuwe chauffeurspakket

Na afloop van deze aflevertraining ontvangt de chauffeur ook een IVECO-chauffeurspakket. Met dit chauffeurspakket kan de chauffeur geheel voorbereid de weg op! Naast dat de items in het chauffeurspakket praktisch zijn, zien ze er ook mooi uit.

Het chauffeurspakket bestaat uit een nette IVECO chauffeursjas. Deze soft shell jas ziet er in de donkerblauwe kleur en Italiaanse accenten chique uit, maar is ook enorm handig: zo kun jij in alle weersomstandigheden gewoon je werk blijven doen!

Daarnaast is ook een mooie toilettas onderdeel van het chauffeurspakket, ideaal wanneer je moet overnachten in je IVECO. De toilettas is ruim en heeft verschillende opbergvakjes waarmee al jouw spullen netjes op hun plek blijven. Ook zit er een spiegeltje in de toilettas en tot slot zit er een handige haak in de toilettas zodat je deze op kunt hangen bij de douches. Voorop de toilettas prijkt de grill van een IVECO-truck.

IVECO chauffeurspakket

In het chauffeurspakket is ook een drinkfles te vinden. Deze gave drinkfles is een thermofles waardoor jouw drinken de hele dag lekker koel blijft, ook buiten de koelkast van je truck. De drinkfles houdt ook warme dranken, lang warm. Ideaal voor een bakkie koffie in de morgen.  Natuurlijk ziet ook deze fles er weer stoer uit met de zwarte matte kleur en de IVECO grill voorop.

Tenslotte zit er in het chauffeurspakket een mooie pet. Met deze pet kom je altijd goed voor de dag. Uiteraard is de pet niet alleen mooi maar ook enorm praktisch: je beschermt je ogen en je hoofdhuid tegen de zon op warme dagen. IVECO pet in het chauffeurspakket

Meer informatie

Uiteraard is dit chauffeurspakket ook los verkrijgbaar en kunnen alle voorwerpen ook in het privéleven van de chauffeur prima van pas komen. Wil jij na het lezen van deze blog ook zo’n chauffeurspakket voor jezelf of je chauffeurs? Dit kan op twee manieren: configureer hier jouw S-WAY, koop hem en ontvang het pakket gratis bij jouw nieuwe truck, of neem contact op met een van onze dealers om hem los te bestellen.

 

Meer lezen?