IVECO FULL RANGE 2024-1

IVECO: THE FUTURE TRULY CHANGES

19/12/2023

Op woensdagavond 15 november was het zover: begeleid door Metallica’s soundtrack ‘It’s Electric’ en onderschreven door het thema ‘BE THE CHANGE’ toonde IVECO de wereld zijn compleet vernieuwde product- en dienstenaanbod. Een aanbod dat meer dan ooit draait om het bieden van keuzes, zonder de toewijding aan het milieu uit het oog te verliezen.

IVECO heeft elektrische voertuigen geïntroduceerd en tegelijkertijd de voertuigen met een verbrandingsmotor doorontwikkeld, waardoor de ondernemer een nog breder en completer aanbod aan producten en diensten kan verwachten.

In deze blog geven we een inkijk in de vernieuwde WAY-range en de vernieuwde Daily. 

De vernieuwde WAY-range

De IVECO S-WAY, X-WAY en T-WAY zijn ontworpen en gebouwd rondom de bestuurder, hetgeen zich vertaalt in behoorlijk wat upgrades. Deze upgrades zijn gericht op het maximaliseren van comfort, het verder verbeteren van de rijervaring én het zicht aan de voorzijde van de truck. Een nieuw interieurontwerp, een nieuw aanpasbaar instrumentencluster, een volledig digitale cockpit en de aanwezigheid van achteruitkijkcamera’s zorgen voor een geweldige rijervaring. 

De voertuigen hebben stuk voor stuk een uitstekende zitpositie, en ingenieurs hebben het comfort verder verfijnd via een kleinere, meer verticale stuurplaatsing, een bredere stuurverstelling en een verlaagde zitmogelijkheid.

Het nieuwe interieur heeft contrasterende oppervlakten en extra opbergruimte, terwijl logisch geplaatste schakelaars de algehele ergonomie van de bestuurder naar een nog hoger niveau tillen. Bovendien bieden de aerodynamische camera’s, dankzij de verminderde luchtweerstand, een brandstof besparend voordeel tot wel 1,5 %.

De gehele range is oersterk. De voertuigen hebben een versterkte vooras met luchtvering en een verhoogd bruto as-gewicht van 9,0 ton. Een aantal uitvoeringen zijn daarnaast uitgerust met een versterkte naloopas van 9,0 ton. In het geval van achterladers en kranen met achteroverhang is dit een grote plus. En dan is er nog de nieuwe 18x enkelvoudige reductie-as die tot 60 ton combinatiegewicht kan weerstaan. Ideaal voor de echt zwaardere missies.

De vernieuwde DAILY

Ook het assortiment aan lichte bedrijfsvoertuigen zet zijn snelle evolutie voort, met product upgrades en geavanceerde connectiviteit als de standaard over het gehele assortiment. Evenals bij de WAY-range, herkennen we in de IVECO Daily direct de bestuurdersgerichte aanpak met een verbeterde ergonomie en nieuwe connectiviteitsmogelijkheden.

IVECO heeft daarnaast manieren gevonden om de beladingscapaciteit van de bedrijfsvoertuigen nog verder te vergroten en biedt een achterste bladveerophanging met progressieve stijfheid als optie aan. Hiermee kan de IVECO Daily nog zwaarder beladen worden.

‘IT’S ELECTRIC’

IVECO is al lange tijd pionier op het gebied van alternatieve brandstoffen en het zal dan ook niemand verbazen dat de IVECO Daily en de IVECO S-WAY nu ook volledig elektrisch verkrijgbaar zijn. Het partnerschap met Rock & Roll Hall Of Famers Metallica onderstreept deze doorontwikkeling. Net zoals IVECO zet Metallica zich in voor milieubehoud en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

IVECO's eMobility-dienstenportfolio is dan ook bijzonder uitgebreid en om de groene overgang te vereenvoudigen, introduceert IVECO een pay-per-use formule voor de lange termijn verhuur van elektrische bedrijfsvoertuigen.

Maak kennis met de IVECO eDaily

EEN STEVIG FUNDAMENT

De lancering van het nieuwe product- en dienstenaanbod staat uiteraard niet op zichzelf, maar is het resultaat van IVECO's strategie om verandering te stimuleren. De volgende vier aspecten staan hierbij centraal:

✓ Driver Experience: IVECO’s sterke focus op de bestuurder maakt het nieuwe product- en dienstenaanbod uniek in zijn soort.

✓ Connectiviteit: IVECO biedt een breed scala aan diensten om het wagenpark eenvoudig en efficiënt te beheren.

✓ Duurzaamheid: Dankzij een zeer divers productassortiment en een ruime keuze aan aandrijftechnologieën, is IVECO een duurzame keuze, ongeacht de uit te voeren missie.

✓ Productiviteit: IVECO biedt transportoplossingen om de uptime te maximaliseren, de TCO te verlagen en de brandstofefficiëntie te verbeteren.

Klaar om ontdekt te worden

IVECO nodigt je uit om de wereld aan vernieuwde mogelijkheden verder te ontdekken.

Duik in IVECO's 2024 full range

Wij zijn er om je te adviseren en jou als ondernemer te ondersteunen. Heb je vragen of behoefte aan advies? Laat het ons weten. Samen met onze collega’s zetten wij ons in voor jouw mobiliteitsvraagstuk.

Twijfel je tussen het kopen of leasen, ook dan is IVECO er voor jou. IVECO Capital kan je een aanbod doen dat volledig aansluit op jouw wensen en waarbij je optimaal kunt profiteren van de huidige voordelen. Ben je direct op zoek naar meer informatie omtrent het financieren van jouw nieuwe bedrijfswagen, kijk hier of vraag een adviesgesprek aan.

Meer lezen?