Blog NL MTF

IVECO blikt terug | Mega Trucks Festival 2023

14/12/2023

Het Mega Trucks Festival 2023 zit er weer op!

In deze blog blikken we terug op een bijzonder geslaagd weekend. IVECO verzorgde – naast volop vermaak voor jong en oud – prachtige trucks. Deze trucks waren te vinden op de IVECO stand, maar ook (ver) daarbuiten.

 

Thema

De IVECO stand stond dit jaar in het teken van Ferrari. IVECO is partner van Scuderia Ferrari en sponsor van de Ferrari Challenge Europe. Onze IVECO voertuigen worden gebruikt om alle auto's en uitrusting van het Ferrari Formule 1 team naar de race circuits te vervoeren.  Als IVECO crew zijn we hier maar wat trots op. We hebben het Mega Trucks Festival in ’s-Hertogenbosch daarom aangegrepen om een ode te brengen aan deze samenwerking.

 

Blog NL MTF2

Ontwerp jouw IVECO

Als bezoeker kreeg je de mogelijkheid om op één van onze digitale schermen je eigen IVECO S-WAY te ontwerpen. Bij het ontwerpen van je eigen truck, konden alle kleuren worden aangepast en mocht je verschillende accessoires toevoegen om jouw truck zo mooi mogelijk te maken. De laatste stap was het uitzoeken van een leuke achtergrond voor jouw vrachtwagen. Zo kon je als bezoeker je ontworpen S-WAY in de Brabanthallen 'parkeren': helemaal in het thema van het Mega Trucks Festival! Zodra het ontwerp klaar was, werd deze naar je gemaild én uitgeprint waardoor jouw unieke ontwerp nu bij jou thuis, op kantoor of in de vrachtauto ligt! Ontwerpen kan overigens ook nu nog, via www.ontwerpjouwiveco.nl!


Neidhöfer, Van Dinteren, Toll, Hakkers, Weeda & onze eigen DEMO Trucks

De IVECO stand was weer gevuld met mooie en bijzondere trucks, waar jij als truckliefhebber van mocht genieten. De Neidhöfer truck kon hierbij natuurlijk niet ontbreken.

 

De tweede S-WAY op de stand van IVECO, was de trekker van Dirk van Dinteren: een waar kunstwerk! Blog NL MTF5

Ook onze eigen 4x2 en 6x2 IVECO Demo Trucks stonden in de stand geparkeerd, zodat je alle gelegenheid had om de voertuigen zowel vanbinnen als vanbuiten uitvoerig te bewonderen en te ervaren.

Niet alleen op de IVECO stand, maar ook in de rest van de Brabanthallen, was IVECO niet te missen. Al voor de Brabanthallen stond de X-WAY van Hakkers en in de aankomsthal werden bezoekers verwelkomd door de speciale Turbostar editie van Toll Transport. Eenmaal aangekomen in de horecahal, bleef IVECO zichtbaar. RadioNL verzorgde ook dit jaar weer de muziek en verwelkomde daarbij verschillende artiesten op het podium. De S-WAY van Toll Transport (binnenkort ook te zien in het programma Meiden Die Rijden op NPO3) en de welbekende la Casa de Papel S-WAY van Weeda Transport stonden hier het hele weekend in de spotlights.

Chocomel en meer!

Blog NL MTF3In onze IVECO stand werd ook dit jaar weer warme chocomel uitgedeeld, met slagroom én marshmallows. 

Verder hadden we:

🖍️ Kleurplaten voor de allerjongste truckliefhebbers;

🏁  Het Formule 1 reactie spel;

🛍️ Dé IVECO Fanshop voor exclusieve merchandise!

 

Én, de winnaar van het Formule 1 reactie spel ging uiteraard met de IVECO trofee naar huis! 

Kortom: het was weer een top-feest! Herbeleef het hier:

 

Volgend jaar zijn we er natuurlijk weer bij! Klik hier om een overzicht van alle evenementen te krijgen waar IVECO aanwezig is. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven.

Meer lezen?