IVECO_Driver_Academy

Het IVECO chauffeurspakket, ideaal voor de chauffeur

1/07/2021

Onder de noemer IVECO Driver Academy krijgt iedere chauffeur een aflevertraining en chauffeurspakket bij de aanschaf van een nieuwe S-WAY, X-WAY of T-WAY. Deze speciale aflevertraining zorgt ervoor dat de chauffeur alles in huis heeft om het maximale uit zijn IVECO te halen. Tijdens deze training leert de chauffeur hoe er veiliger, milieuvriendelijker en brandstofefficiënter met zijn IVECO kan worden gereden. Daarnaast weet de chauffeur hierdoor ook hoe hij zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van alle functies, diensten en producten van IVECO.

Na afloop van de aflevertraining ontvangt de chauffeur een IVECO-chauffeurspakket. De inhoud van dit pakket zorgt ervoor dat de aflevering compleet is en hij of zij als IVECO-chauffeur een match is met het voertuig.

chauffeurspakket

De inhoud

Om de chauffeur te feliciteren met zijn of haar nieuwe IVECO en het voltooien van de training krijgt de chauffeur gratis het IVECO-chauffeurspakket. Het chauffeurspakket bestaat uit een mooie, nette IVECO chauffeursjas. Hierdoor ben je niet alleen in staat om optimaal te functioneren in alle weersomstandigheden, maar kun je jezelf ook prima overal vertonen met deze jas. Daarnaast zijn chauffeurshandschoenen ook onderdeel van dit chauffeurspakket, waardoor je als chauffeur beschermd werkzaamheden rond jouw IVECO kan uitvoeren en de vrachten kunt laden zonder vieze handen te krijgen. Hierdoor blijft de ruime cabine van jouw IVECO netjes en schoon. Verder zit er ook een Petronas team de Rooy IVECO cap in die je overal kunt dragen, zodat je te allen tijde verzorgd bent. Dit alles zit in een unieke chauffeurstas, waarin je al je persoonlijke spullen mee kunt nemen naar zowel je IVECO als naar huis.

Meer informatie

Uiteraard is dit chauffeurspakket ook los verkrijgbaar en kunnen alle voorwerpen ook in het privéleven van de chauffeur prima van pas komen. Wil jij na het lezen van deze blog ook zo’n chauffeurspakket voor jezelf of je chauffeurs? Dit kan op twee manieren: configureer hier jouw S-WAY, koop hem en ontvang het pakket er gratis bij, of neem contact op met een van onze dealers om hem los te bestellen.

Meer lezen?