IVECO presenteert de eDaily tijdens de Groene Sector Vakbeurs

IVECO presenteert de eDaily op de Groene Sector Vakbeurs

19/01/2023

IVECO was aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs 2023, een belangrijke beurs voor de groene branche. Tijdens deze beurs was de Nederlandse primeur van de nieuwe IVECO eDaily, de elektrische tweeling van de IVECO Daily. De eDaily trok veel bekijks van nieuwsgierige bezoekers.

Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs is al jarenlang hét platform voor bedrijven om hun oplossingen te presenteren aan een breed publiek in de groene sector. Op 10, 11 en 12 januari kwamen wel meer dan 14.000 bezoekers naar de evenementenhal in Hardenberg. Tijdens de beurs werden ze verwelkomd door 320 exposanten uit de groene sector. Onder andere boomkwekers, (cash & carry) producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen voor tuinen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Uiteraard stond er ook een enthousiast team van IVECO klaar om hoveniers te laten zien waarom de IVECO Daily, de ideale bedrijfswagen is voor hoveniers.

De IVECO Daily is de ideale bedrijfswagen voor hoveniers dankzij zijn hoge laadvermogen en standaard trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. Leverbaar als gesloten bestelbus of chassis-cabine met een open- of gesloten laadbak, of zelfs als BE-trekker met een oplegger met graaf- of maaimachine(s). Daarnaast staat de IVECO-bedrijfswagen bekend om zijn 3.0 liter motor.

Groene sector vakbeurs7

Op de stand van IVECO stond een Daily Crew Van met dubbele cabine en de gloednieuwe IVECO eDaily. De Daily Crew Van is een voorraad-voertuig. De IVECO Daily Crew Van is de ideale keuze voor het veilig en comfortabel vervoeren van mensen en goederen. De bestelwagen is verkrijgbaar met een drie- of vierzitsbank, die is uitgerust met driepuntsveiligheidsgordels en functionele hoofdsteunen. De Daily Crew Van biedt bovendien extra opbergruimte in de hemelbekleding aan de voorkant van de cabine en diverse gemakkelijk toegankelijke opbergvakken in de bank en in de zijwand. De bestelwagen is verkrijgbaar in een versie met een maximumgewicht van 3,5 ton, in een enkel- of dubbelluchtconfiguratie, en met de keuze uit rechtsdraaiende of dubbele schuifdeuren.


Groene sector vakbeurs5

Het echte hoogtepunt van de IVECO stand was de IVECO eDaily. Deze was tijdens de Groene Sector Vakbeurs voor het eerst in Nederland te bekijken. De eDaily was uitgerust met 3-zijdige kipper. Tijdens de beurs waren er vertegenwoordigers van VIKA bedrijfswagens, Cornelis bedrijfsauto’s, IVECO Capital en IVECO NLS aanwezig om de bezoekers te ontvangen. De bezoekers konden bij deze vertegenwoordigers meer informatie krijgen over de voertuigen van IVECO en over de financieringsmogelijkheden via IVECO Capital. Naast informatie, werden er ook rolmaten en IVECO eDaily geurhangers uitgedeeld.

 

eDailyGroene sector vakbeurs4

Tijdens de beurs werd de bekende IVECO Daily in Nederland geïntroduceerd in een volledig elektrische versie, de eDaily. De eDaily welke op de beurs stond was uitgerust met een 3-zijdige kipper. Veel geïnteresseerde beursbezoekers wierpen een blik op het chassis van de elektrische Daily waar twee accupakketten zichtbaar waren. De eDaily biedt dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid als de reguliere Daily, maar dan zonder uitstoot. De eDaily heeft 3.500 kilo trekgewicht, het fameuze ladderchassis en een modulair accupakket. Daardoor kan de klant de juiste actieradius voor zijn werkzaamheden zijn. De actieradius is uit te breiden tot een maximum van 300 kilometer. Het hele gamma van de IVECO Daily is nu dus ook verkrijgbaar in een elektrische versie, wat betekent dat de bestuurder geen beperkingen heeft wat betreft rijgedrag of keuze. De eDaily is uitgerust met geavanceerde hulpsysteem voor de bestuurder en heeft een rijmodusselector in de cabine, zodat bestuurders hun ideale rijstijl kunnen kiezen.

 

Heb je de Groene Sector Vakbeurs gemist? Bekijk hieronder de Aftermovie en proef de sfeer van de beurs!

 

Klik hier om een overzicht van alle evenementen te krijgen waar IVECO aanwezig is. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven.

Meer lezen?