Kleurwedstrijd_iveco_header

Breng jouw creativiteit tot leven met IVECO!

16/04/2020
- laatst geüpdatet op 13-09-2021

Wil je graag jouw creativiteit of die van je kind tot leven brengen en ben je op zoek naar leuke kleurplaten of vouwtekeningen? Dan ben je bij IVECO aan het juiste adres en kun je hier jouw kleur- en bouwplaten downloaden!

Kleurwedstrijd 

Deze kleurwedstrijd is inmiddels afgelopen, deze kon je insturen tot 10 mei 2020. Inmiddels is er voor 2021 wel weer een nieuwe wedstrijd waarin je je creativiteit kwijt kunt: Doe mee! Win je eigen ontwerp op een IVECO S-WAY!

Uiteraard kun je wel nog steeds de kleurplaten downloaden en zelf printen, om toch nog jouw ontwerp voor een IVECO S-WAY of Daily te maken. Bekijk hieronder de tekeningen, je kunt deze downloaden door op de afbeelding te klikken. Laat jouw creativiteit tot leven komen!

s-way_kleurplaat_thumb
DOWNLOAD DE IVECO S-WAY
daily_kleurplaat_thumb
DOWNLOAD DE IVECO DAILY

Bouwplaat van Dakar Rally truck

bouwtekening-dakar-truck

Wil je graag liever aan de slag gaan om een Dakar Rally truck te vouwen van Team De Rooy? Download dan nu de vouwtekeningen, ga ermee aan de slag en zet jouw gevouwen truck op een leuke plek wanneer je klaar bent. Deel hiervan een foto op social media en laat iedereen zien dat je 'UNSTOPPABLE' bent.

Toelichting:
1. Download de vouwtekeningen en print de twee A4'tjes uit.
2. Knip de onderdelen uit.
3. Vouw de onderdelen en bouw de truck.
4. Plak door middel van de plakstrips de onderdelen aan elkaar.
5. Zet alle onderdelen in elkaar voor een prachtige IVECO Rally truck van Team De Rooy.

DOWNLOAD DE RALLY TRUCK

Meer informatie

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen IVECO? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief via het formulier onderaan deze pagina, want mede hierdoor kom je als een van de eersten te weten wie de winnaar is van de kleurwedstrijd.

Wij wensen iedereen veel plezier!

Meer lezen?