DOE MEE!
Win jouw ontwerp op een IVECO S-WAY!*

Ontvang de kleurplaat per mail en blijf op de hoogte van de wedstrijd!

Ontwerp wedstijd 2021 afgelopen!

Tot 24 oktober kon je de kleurplaat ophalen bij jouw lokale dealer, of hem zelf printen en insturen. Door mee te doen maak je namelijk kans op mooie prijzen, zoals realisatie van jouw ontwerp op een echte S-WAY!

 

Inmiddels hebben wij een top 5 gekozen uit de inzendingen, en is het aan het publiek om de enige echte winnaar(s) te kiezen! Op het Mega Trucks Festival in Den Bosch krijgt iedereen het nummer 1 ontwerp te zien!

 

Stemmen kan alleen via de Facebookpagina van IVECO Nederland

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Door IVECO zijn alle inzendingen verzameld, waarna de beste 5 worden uitgekozen. Hierbij wordt niet gekeken naar leeftijd, omdat iedereen een winnend ontwerp kan maken. Deze 5 ontwerpen worden via de Facebook van IVECO Nederland gedeeld. Hier kan iedereen van 3 t/m 5 november 2021 12:00 uur stemmen op het ontwerp dat zij het beste vinden. Dit doe je door het ontwerp te liken.

Het ontwerp met de meeste likes wint de hoofdprijs: de levensechte realisatie van het ontwerp op onze nieuwe demo S-WAY! Vervolgens worden ook de tweede en derde prijs uitgereikt aan de inzendingen die daarna de meeste likes hebben ontvangen.

 

Vervolgens wordt van 8 t/m 12-11-2021 de top 5 van de groep t/m 12 jaar bekend gemaakt. Ontwerpen die in de vorige top 5 zaten, maar buiten de prijzen vielen en 12 jaar of jonger zijn kunnen hier weer meedoen. Hiervoor moet weer via de Facebookpagina van IVECO Nederland worden gestemd. Het ontwerp dat op 12 november de meeste likes heeft is de winnaar van de categorie t/m 12 jaar. Vervolgens worden ook de tweede en derde prijs uitgereikt aan de inzendingen die daarna de meeste stemmen hebben ontvangen.

De prijzen

1e prijs: jouw ontwerp op Mega Trucks Festival 2021 - Mika

Op 11 en 12 december is het weer zover: het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen. En het kan zomaar zo zijn dat we daar jouw S-WAY ontwerp gaan zien op een van onze demo voertuigen die we daar op onze stand neerzetten. Als je meedoet met de kleurwedstrijd, maak je namelijk kans op een levensechte realisatie van jouw ontwerp.

 

Daarnaast krijg je ook het schaalmodel van de door jou ontworpen S-WAY, en natuurlijk twee kaarten voor het Mega Trucks Festival!

 

2e prijs: een IVECO S-WAY Schaalmodel met jouw ontwerp - Martijn

Is jouw ontwerp nét niet de mooiste van de wedstrijd? Niet getreurd, je ontwerp wordt nog steeds gerealiseerd! Niet op een echte truck, maar op een echt schaalmodel van de IVECO S-WAY die helemaal uniek alleen voor jou wordt gemaakt. 

 

3e prijs: een IVECO S-WAY schaalmodel - Maaike

Je hebt laten zien dat je echt iets moois weet te ontwerpen om de schoonheid van de truck tot zijn recht te laten komen. Daarom krijg jij een schaalmodel van de IVECO S-WAY.

Extra prijzen voor kinderen tot en met 12 jaar

Speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij een extra prijzenpakket.
 
1e PRIJS - Jens
2 toegangskaarten voor de Efteling + een IVECO S-WAY schaalmodel met jouw ontwerp erop
 
2e PRIJS - Evi
2 toegangskaarten voor de Efteling + een IVECO S-WAY schaalmodel
 
3e PRIJS - Jetze
Een IVECO S-WAY schaalmodel

Poster: IVECO S-WAY van Weeda

De mooiste IVECO van Nederland is die van Weeda Transport. Op elk van de trucks van Weeda vind je een thema uit de crime wereld. De IVECO is in het thema 'La Casa de Papel', daarom hebben wij een speciale revealfilm van deze trekker gemaakt in dit thema. Bekijk hier de film.

 

En nu het beste nieuws voor jou: je kunt nu deze poster ophalen bij jouw IVECO Dealer! Kun je ook meteen een kleurplaat meenemen, wie weet maak jij een nog mooier ontwerp!

Vind jouw dichtstbijzijnde dealer
"De IVECO S-WAY is je thuis weg van huis. Zowel van binnen als van buiten ideaal voor de chauffeur."
IVECO
Doe mee! Win je eigen ontwerp op een IVECO S-WAY!

* Maak je eigen ontwerp voor een IVECO S-WAY en stuur hem uiterlijk 24 oktober 2021 per post in naar IVECO, t.a.v. Afdeling Marketing, postbus 61, 4286ZH Almkerk, of lever hem in bij je lokale dealer. Je maakt kans op mooie prijzen, zoals jouw ontwerp op een echte IVECO S-WAY die we tijdens het Mega Trucks Festival presenteren, of je eigen ontwerp als uniek schaalmodel! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Schrijf je in voor de IVECO Nieuwsbrief