header-klant-bij-iveco-1-

Klant aan het woord #1 - Vishandel Jaco & Corrina de Graaf

22/01/2020

Onlangs spraken we met Vishandel Jaco & Corrina de Graaf over hun IVECO Daily. Ze zijn er enorm trots op. “We hebben voor een Daily Hi-Matic gekozen met een maximaal trekgewicht van 8,5 ton, omdat er een zware marktwagen achter zit. Dit is mogelijk door de luchtbediende remmen. Door de 8-traps automaat kunnen we lekker en relaxed rijden. Daarnaast kunnen we rekenen op goede service van IVECO Schouten Utrecht", aldus een enthousiaste Jaco over zijn Daily.

Ben je op zoek naar een robuuste bedrijfsauto? Dan heeft Jaco een goed advies: “Ga naar een IVECO-dealer bij jou in de buurt, want de Daily is een mooie en sterke wagen. Ik heb er vrijwel nooit problemen mee. Daarnaast is het trekgewicht maximaal 8,5 ton en kun je met een BE-rijbewijs hiermee rijden. Heb je personeel met een aanhangerrijbewijs? Dan mogen ze er allemaal mee rijden.”

De IVECO Daily Hi-Matic, de perfecte bedrijfswagen!

Het modelaanbod van de IVECO Daily is groter dan van welke andere bestelwagen en hij biedt als enige een GVW-bereik (Gross Vehicle Weight) van liefst zeven ton en een laadvolume van 7,3 tot 19,6 . Met deze veelzijdigheid kun je met een IVECO Daily al jouw bedrijfsambities waarmaken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Ga dan naar IVECO Daily pagina op onze website.

Meer lezen?