ontwerpactie_iveco_s-way_blog_header

Ontwerp je eigen S-WAY: de winnaars

28/12/2021

Jouw ontwerp zien op een échte vrachtwagen. Het is de droom van de vele enthousiastelingen die aan de slag gingen met een kleurplaat met een vrachtwagen erop. Die droom werd werkelijkheid voor Mika met de ontwerpactie.

Met de kleurplaat kon iedereen een IVECO S-WAY ontwerpen. Deelnemers konden tussen 11 september en 24 oktober hun mooiste ontwerp insturen om één van de gave prijzen te winnen. Het mooiste ontwerp zou gerealiseerd worden op een echte S-WAY! Er kwamen honderden prachtige tekeningen binnen. Van een glitter en een tijger ontwerp tot een heuse Pokémon IVECO. Alle kleuren van de regenboog zijn voorbijgekomen. Uit alle ontwerpen zijn de vijf mooiste ontwerpen verzameld. Deze vijf ontwerpen zijn via de Facebookpagina van IVECO Nederland gedeeld. Hier kon iedereen van 3 tot en met 5 november stemmen op het ontwerp dat zij het beste vinden door het ontwerp een like te geven.

De eerste prijs

Het winnende ontwerp is de groen-met-rode IVECO S-WAY van Mika. Mika’s ontwerp is gerealiseerd op de IVECO S-WAY demotruck. Daarnaast ontvangt Mika zijn ontwerp op een schaalmodel. Ook zou Mika kaartjes ontvangen voor het Mega Trucks Festival in ’s-Hertogenbosch, waar de demotruck gepresenteerd zou worden. Helaas kon het Mega Trucks Festival in verband met de Coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom nodigden we Mika, zijn zusje en zijn ouders uit om de demotruck in het echt te bekijken bij IVECO Schouten vestiging in Almkerk.

Mika vertelde ons dat de demotruck er precies uitzag zoals hij het in gedachten had: ‘‘Heel opvallend en heel leuk’’. De truck is geïnspireerd door de favoriete kleuren van Mika: felgroen en -rood. Zijn vader en moeder zijn super trots op Mika: ‘‘Mika mag hier trots op zijn; het is echt super tof wat hij heeft gedaan.’’

Mika zijn vader is zelf ook dagelijks bezig met IVECO. Hij werkt voor Wasserij Edam en daar rijden ze al een IVECO S-WAY AT-cabine en krijgen ze volgend jaar een nieuwe IVECO S-WAY AS-cabine! Zodoende nam Mika’s vader de kleurplaten mee van de IVECO-dealer in Edam en gingen Mika en zijn zusje aan de slag met de kleurplaten. Toen Mika aan de IVECO S-WAY begon, pakte hij al snel zijn favoriete kleuren tevoorschijn: groen en rood. Halverwege de kleurplaat kwam Mika erachter dat zijn rode stift op was. Dan kun je twee dingen doen: je pakt een andere kleur rood om verder te kleuren, of je koopt nieuwe stift met exact dezelfde kleur. Met twee verschillende kleuren rood win je natuurlijk geen ontwerpwedstrijd en dus werd er een nieuwe stift gekocht om de vrachtwagen van Mika af te maken.

Of we Mika ook op een IVECO gaan zien is nog maar de vraag. Mika is het liefst namelijk in de keuken bezig en zal dan ook volgend jaar beginnen met een koksopleiding. Wij willen Mika hartelijk bedanken voor zijn prachtige ontwerp van de demotruck!

ontwerpactie_iveco_s-way_winnaars_nummer_1 ontwerpactie_iveco_s-way_winnaars_nummer_2 ontwerpactie_iveco_s-way_winnaars_nummer_3

De andere winnaars

Martijn won met zijn blauw-met-witte S-WAY de tweede plek. Hij won een schaalmodel van de S-WAY met zijn eigen ontwerp. Maaike won de derde prijs met haar Fire & Ice S-WAY.

Ook in de categorie tot en met 12 jaar zijn er mooie ontwerpen ingestuurd. Zo ging Jens er met de eerste prijs vandoor. Zijn blauwe S-WAY met vuuraccenten won met ruim de helft van de stemmen. Hiermee won hij kaartjes naar de Efteling en een IVECO S-WAY schaal model met zijn eigen ontwerp erop. Ook de regenboog S-WAY van Evi en de Tijger S-WAY van Jetze vielen in de prijzen.

De IVECO S-WAY

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun behoeften is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt uw thuis weg van huis. De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat ze nooit alleen op pad zijn.

Ontwerp je eigen S-WAY

De ontwerpwedstrijd is al afgelopen maar je kunt altijd nog je eigen S-WAY ontwerpen! Download hier de kleurplaat! Ben je niet zo creatief en wil je toch je eigen S-WAY ontwerpen? Ontwerp dan hier online je eigen S-WAY via www.ontwerpjouwiveco.nl!

Bekijk hier de video van de onthulling van de demotruck. 

Meer lezen?