News iveco, S-WAY, Evenementen, drivethenewway, IVECO S-WAY Ride & Drive

31/10/2019

Nog 7 dagen tot de IVECO S-WAY Ride & Drive Dagen!

De IVECO S-WAY Ride & Drive dagen staan op het punt van beginnen, want het is namelijk nog exact 7 dagen tot de start van het evenement op de locatie in Amsterdam. In deze blog geven we je graag een sneak-preview van alles wat komen gaat.

De IVECO S-WAY Ride & Drive dagen brengen een ode aan de chauffeur en ondernemer. De IVECO S-WAY staat straks voor jou in de startpositie, zodat je kunt kennismaken met de veelzijdige truck. Je kunt op locatie in een voertuig stappen en een proefrit maken. Hierdoor kun je de IVECO S-WAY zelf ervaren, bekijken en testen. Door de truck aan de tand te voelen, kun je het machtige ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel beleven.

afbeelding-blog-ride-en-drive

S-WAY + geladen trailers
Op donderdag, vrijdag en zaterdag staan er verschillende demovoertuigen met geladen trailers voor je klaar, onder andere een trailer van Truckstar en Broshuis. Je kunt dus jouw favoriet kiezen om mee te rijden! Bovendien staan we alle dagen voor je klaar om alle vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld LNG, TCO (Total Cost of Ownership) en voertuigconfiguraties!

IVECO Daily
simulatorNaast de IVECO S-WAY krijgt ook de DailyMY19 een prachtig podium tijdens de Ride & Drive dagen. Als bezoeker kun je de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse bekijken en plaatsnemen in de Daily VAN, chassis-cabine en de CNG versie.

De dag van de chauffeur
De zaterdageditie van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen is een compleet uitje voor het hele gezin. Als bezoeker kun je van alles zien en beleven! Van foodtrucks, race-simulatoren en radiografisch bestuurbare trucks tot de demo voertuigen, het staat straks allemaal voor je klaar! Ook als niet-chauffeur heb je dus een gewéldige dag weg van huis.

We heten je van harte welkom in onze speciale hospitality trailer. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Je kunt onder andere genieten van een heerlijk Italiaanse lunch of diner.

Aanmelden
Ben je benieuwd naar de IVECO S-WAY? Meld je nu alsnog aan en ervaar de truck zelf! https://www.drivethenewway.nl/.Verder lezen?

Werkplaatsreceptioniste Thalita van der Sluys vertelt in deze blog alles over haar ervaringen bij DEBA Bedrijfswagens, gerenommeerd IVECO dealer in Etten-Leur. Daarnaast licht ze ook toe waarom werken voor een IVECO dealer zo leuk is.

Lees meer

Onlangs was het de Dag van de Leraar en voor ons een mooi teken om een rij-instructeur in het zonnetje te zetten. We spraken met Wim Dekker om te vragen naar zijn werk als trainer van de IVECO Driver Academy. “Als ik van chauffeurs hoor dat het leuk was om in de huidige generatie IVECO’s te rijden en dat het hun verwachtingen overtrof, geeft dat voldoening.”

Lees meer