header-blog-mega-trucks-1

Het Mega Trucks Festival is het volgende station van de IVECO S-WAY

5/12/2019

Na een succesvolle editie van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen staat in december het volgende evenement op de agenda: het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Op 14 en 15 december kun je kennismaken met de nieuwste generatie van de IVECO familie tijdens het grootste indoor truck festival van de Benelux! 

IVECO-SWAY-ride-and-drive-cefg-venlo-sway-laagTijdens de zesde editie zal IVECO goed vertegenwoordigd zijn. Op de prachtige IVECO-stand staan zes IVECO S-WAY’s. Daarnaast zal op meer plekken in de Brabanthallen de stijlvolle IVECO S-WAY te zien zijn. Ook kun je de oudere broer, de IVECO Stralis van Zwaluw Trans, bekijken. Ook deze ziet er zeer indrukwekkend uit!

Proefrit
Heb je de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen gemist of wil je graag een extra keer het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel beleven? Dan kun je tijdens het Mega Trucks Festival een proefrit maken met de droomtruck van iedere chauffeur. De IVECO S-WAY staat 14 en 15 december voor je klaar, zodat je deze zelf kunt ervaren.

Entertainment
Je kunt van alles zien en beleven tijdens het Mega Trucks Festival. Met ruim 32.000m₂ vermaak, is er voor elk wat wils. Van een truckshow, demo voertuigen, chauffeursmarkt, livemuziek van verschillende RadioNL artiesten en een kidscorner, er valt van alles te zien en te beleven. Bij het muziekpodium staan, net als bij de voorgaande edities, verschillende IVECO voertuigen naast het podium. 

IVECO S-WAY Ride & Drive dagen
Heb je de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen gemist? Lees in deze blog alles over de succesvolle introductie van de nieuwe truck van IVECO.

Wil je vrijkaarten winnen voor het Mega Trucks Festival?
ACTIE: Laat in de comments op het Facebook kanaal van IVECO weten waarom jij 2 vrijkaarten wilt winnen voor het Mega Trucks Festival, zodat je (opnieuw) kunt kennismaken met de IVECO S-WAY. Maandag 9 december 2019 maken we de winnaars bekend.

Meer lezen?