Mega_Trucks_Festival_2022-Header

IVECO's Mega Trucks Festival-stand: een fantastische ervaring

15/12/2022

Na drie jaar was het weer zover: hét Mega Trucks Festival in ’s-Hertogenbosch. IVECO was er weer groots bij. Er was genoeg te doen voor jong en oud, en natuurlijk waren er prachtige trucks te bekijken! Er waren veel enthousiaste bezoekers die een gokje waagden op de touwladder om één van de La Casa de Papel S-WAY modellen te winnen. Daarnaast trokken de showtrucks van Weeda en van Plokker nieuwsgierige kijkers.


Ontwerp jouw IVECO

Mega_Trucks_Festival_2022-ontwerpjouwiveco

Bezoekers hadden de mogelijkheid om een eigen IVECO S-WAY te ontwerpen op een van de digitale schermen. Bij het ontwerpen van je eigen truck kunnen alle kleuren worden aangepast en kan je natuurlijk verschillende accessoires toevoegen om de truck zo mooi mogelijk te maken. De laatste stap was het uitzoeken van een mooie achtergrond voor de vrachtwagen. Zo konden bezoekers de ontworpen S-WAY bij de Brabanthallen laten staan, natuurlijk volledig in thema met het Mega Trucks Festival. Als het ontwerp af was, werd deze naar de ontwerper gemaild én werd de S-WAY direct uitgeprint waardoor deze gelijk meegenomen kon worden. Ontwerpen kan overigens nog steeds, via www.ontwerpjouwiveco.nl!


Plokker, Weeda en van Brenen

Mega_Trucks_Festival_2022-Weeda+Plokker

De IVECO stand was gevuld met stoere trucks waar veel truckliefhebbers even stopten om een foto te maken. De Weeda trucks zijn bekend in showtruckland en konden niet ontbreken. De La Casa De Papel truck trok dan ook veel nieuwsgierige truckers die maar al te graag op de foto gingen met deze bijzondere truck. Daarnaast was ook het, tweede IVECO-project van Weeda te bezichtigen, met het Gomorra thema. De S-WAY 6X2 sleper had zijn debuut al gemaakt tijdens het Truckstar Festival in juli, maar nu was ook het interieur van de S-WAY te zien.

De derde S-WAY die op de stand van IVECO te bezichtigen was, was de trekker van Plokker Pallets. Met de zwart-gouden trucks, zijn de wagens van Plokker Pallets een genot voor veel truckliefhebbers. De 4x2 low deck S-WAY was ook voor het eerst te zien op de IVECO stand tijdens het Truckstar Festival en was nu compleet met interieur. De posters van deze truck werden enthousiast meegenomen door veel bezoekers.

De vrachtwagens op de IVECO stand waren compleet met de IVECO X-WAY van Van Brenen.  De X-WAY is uitgerust met het Hyva Titan Portaalsysteem. De oplettende kijker zal ook het schaalmodel van Van Brenen op het dashboard gezien hebben.

Niet alleen op de IVECO stand, maar ook in de rest van de Brabanthallen was IVECO niet te missen! Al voor de Brabanthallen stonden de X-WAY van Rutte en de S-WAY van Den Hartog. In de aankomsthal werden bezoekers meteen verwelkomd door de mooiste IVECO van het Truckstar Konvooi 2022, de blauwe S-WAY van Richard Ligthart. Ook in de horecahal was IVECO goed zichtbaar. RadioNL verzorgde de muziek met verschillende artiesten op het podium. Aan weerskanten van het podium stonden ook S-WAY’s. De S-WAY van Arts en de nieuwe S-WAY van Ladyliner hebben hierdoor het hele weekend in de spotlights gestaan.

Chocomel

Mega_Trucks_Festival_2022-ChocomelDe IVECO stand was gehuld in winterse sferen. Natuurlijk werd daar warme chocomel bij uitgedeeld. Uiteraard konden de slagroom en marshmallows niet ontbreken. Ook konden de kleine festivalbezoekers hun creativiteit kwijt bij het versieren van kerstkoekjes. Met verschillende sprinkles en glazuurstiftjes konden koekjesmannetjes en IVECO-koekjes opgeleukt worden.

De volwassenen konden zich ook prima vermaken: iedereen mocht een kans wagen op de touwladder. Wie het lukte om de bel te luiden, won een IVECO wandkalender. Daarnaast maakte iedereen die het probeerde, ook kans op het IVECO S-WAY modelletje van Weeda.

Het was weer een top-feest! Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar.

 

 

Klik hier om een overzicht van alle evenementen te krijgen waar IVECO aanwezig is. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven.

Meer lezen?