header-blog-vredeveld-verkoopwagens-westerbork-samenwerking-iveco

Leverancier aan het woord #2 – Vredeveld Speciaalbouw

17/12/2020

IVECO plukt al jaren de vruchten van de succesvolle samenwerking met Vredeveld Speciaalbouw. De carrosseriebouwer uit Westerbork zorgt er sinds 1980 samen met Cornelis Bedrijfsauto’s voor dat je een IVECO Daily helemaal op maat kunt bestellen. Lees nu meer over dit sterke collectief en waarom jij voor een IVECO-bedrijfswagen met een Polyvolume-opbouw moet kiezen.

WhatsApp Image 2020-12-17 at 10.13.09Vredeveld Speciaalbouw is onderdeel van Vredeveld Verkoopwagens BV en wordt aangestuurd door oprichter en eigenaar Roelof Vredeveld. Van BE-trekkers met een trailer/oplegger en bakwagens tot verkoopwagens, voor alle soorten opbouw kun je bij Vredeveld Verkoopwagens/Speciaalbouw terecht. Roelof: “Met een schat aan ervaring en kennis over diverse producten kan ik mijn klanten van haver tot gort informeren over de mogelijkheden bij de IVECO Daily.” Zoek jij een gesprekspartner met wie je op niveau over de techniek van bedrijfswagens kunt praten? Dan moet je zeker contact met Vredeveld Verkoopwagens opnemen!

Talloze mogelijkheden

Vredeveld Speciaalbouw werkt al jaren succesvol samen met Cornelis Bedrijfsauto’s, waardoor het altijd een pasklare oplossing kan aanbieden. Waar de ene carrosseriebouwer stopt gaat Vredeveld Speciaalbouw verder. Het onderscheidend vermogen zit in een compleet stukje maatwerk. Vredeveld is namelijk importeur van een LAMBOX, waardoor je een Daily kunt bestellen met een Polyvolume opbouw. De alkoof, sideskirts en zijfenders zorgen er dan voor dat het geheel vloeiend in elkaar overloopt.

Door te kiezen voor dit type opbouw maak je gebruik van diverse voordelen. De aerodynamica wordt namelijk verbeterd, waardoor je het brandstofverbruik van het voertuig aanzienlijk naar beneden kunt schroeven. Daarnaast creëer je een luxe uitstraling die past bij de stijl van je bedrijf, waardoor je herkenbaar en onderscheidend bent met jouw nieuw IVECO-bedrijfswagen. Een Polyvolume opbouw is bovendien al mogelijk bij een Daily met een GWV-versie van 3,5 ton en zelfs bij een 75C model met een verlengd chassis. De breedte van het voertuig kun je tevens aanpassen tot maximaal 2,35 meter, waardoor het laadvolume verhoogd kan worden tot wel 23 m³!

Je configureert jouw Daily chassis-cabine of BE-trekker helemaal zoals jij deze graag wilt samenstellen. Via Vredeveld kun je de opbouw helemaal op maat laten maken. Mede door het ladderchassis met een U-profiel is de IVECO-bedrijfswagen oersterk en kun je de Daily perfect afstemmen op jouw bedrijfsactiviteiten of persoonlijke wensen. Je bent vrij om te kiezen voor een bakwagen, een camper, een trekker met hierachter een mobiel kantoor of een rijdende winkel. Qua opbouw is alles mogelijk! Daarnaast kun je de opbouw voorzien van een Thermoking koelmachine, zijdeuren, laadklep, een dakluik en wel/geen geïsoleerde vloer en wanden. Bovendien is het ook mogelijk om een camerasysteem te plaatsen, zodat je volledig zicht hebt rondom jouw IVECO Daily.

WhatsApp Image 2020-12-17 at 10.17.02Krachtig en betrouwbaar werkpaard

“Bij veel bedrijfswagens zijn de opbouwmogelijkheden een stuk beperkter, zodra je deze afzet tegen de Daily. In de GWV-versies van 3,5 ton tot en met 7,5 ton valt de keuze vaak terecht op een IVECO-bedrijfswagen. De Daily is motorisch namelijk erg sterk en zeer betrouwbaar door zijn krachtige chassis. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de nieuwe geautomatiseerde versnellingsbak. Uit ervaring kan ik iedereen vertellen dat de Daily meer dan een goed product is. Deze kan ik bij iedereen aanbevelen”, aldus Roelof. Wil je een bedrijfswagen aanschaffen met een speciale opbouw en ben je op zoek naar partners die jou breed kunnen adviseren? Dan ben je bij een IVECO-dealer en Vredeveld Verkoopwagens aan het juiste adres! Samen zorgen wij voor een prachtig visitekaartje voor je bedrijf!

IVECO Daily

Neem vandaag nog contact op met een IVECO-bedrijfswagendealer bij jou in de buurt en ga met ons in gesprek over de mogelijkheden bij hét bedrijfsvoertuig dat jouw zakelijke perspectief verandert. Bekijk vooral ook onze website voor meer informatie over de IVECO Daily.

Leverancier aan het woord

Ben jij toevallig ook een samenwerkingspartner van IVECO en vertel je graag over ons gezamenlijke product? Laat het ons dan weten via social media en we nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een interview: ‘Leverancier aan het woord’. We zetten het IVECO gamma in relatie met jouw bedrijf graag in het zonnetje!

Meer lezen?