mega_trucks2019_001-1

IVECO S-WAY vol in de spotlights tijdens het Mega Trucks Festival!

16/12/2019

Met de kerst in aantocht, is het Mega Trucks Festival het laatste grote chauffeursevenement van 2019. De IVECO S-WAY was pontificaal aanwezig, waardoor de bezoekers niet om hem heen konden. Het gehele weekend liep de IVECO-stand vol met bezoekers, die met een brede glimlach en een IVECO muts op hun hoofd naar huis liepen.

DSC08088De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch was dit jaar voor de zesde keer het toneel van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Van heinde en verre kwamen mensen naar Noord-Brabant gereden om alle prachtige trucks te aanschouwen. Vanaf minuut 1 konden mensen niet om de IVECO S-WAY heen. Er stond namelijk een pracht exemplaar buiten bij de ingang van de Brabanthallen. Bij binnenkomst konden mensen gelijk genieten van de indrukwekkende IVECO Stralis van Zwaluw Trans. Vanuit daar vervolgden zij hun weg door de verschillende ruimtes in de Brabanthallen.

IVECO-stand
De IVECO-stand was een van de drukst bezochte stands op het Mega Trucks Festival. De IVECO S-WAY stond daar centraal, waarbij mensen konden instappen en kennismaken met de prachtige truck. Iedereen die de transportsector een warm hart toedraagt, liep even langs de stijlvolle IVECO S-WAY’s om een blik te werpen in of rondom de truck(s).

Entertainment
Je kunt de IVECO S-WAY simpelweg niet gemist hebben, want ook bij het podium van RadioNL stonden vier voertuigen. In de hal naast de IVECO-stand was er vermaak voor jong en oud. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de bezoekers genieten van livemuziek, was er een heuse kidscorner, springkussen en een indoor zandbak. Het was een compleet dagje uit voor het hele gezin, met de IVECO S-WAY als stralend middelpunt!

‘UNSTOPPABLE’ richting 2020
We kunnen terugkijken op een enorm geslaagd weekend tijdens het Mega Trucks Festival! Dit blijk uit de cijfers, want er is bij ons 76 liter chocomel en 18 liter glühwein gedronken. Het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel leeft voort en nemen we mee richting 2020. Het afgelopen weekend hebben weer veel mensen een proefrit gemaakt met de IVECO S-WAY. Ben jij nu ook benieuwd naar de nieuwste generatie van de IVECO familie? Vraag dan nu een proefrit aan!

PROEFRIT AANVRAGEN

Meer lezen?