header-blog-groene-sector-vakbeurs-sfeerverslag

IVECO Daily is blikvanger tijdens de Groene Sector Vakbeurs

20/01/2020

De evenementenhal in Hardenberg was op 14, 15 en 16 januari de locatie van hét kennis- en netwerkmoment voor de groene sector, De Groene Sector Vakbeurs. IVECO was tijdens de drukbezochte beurs aanwezig met de Daily MY19, het ideale bedrijfsvoertuig voor groenprofessionals.

dgvb-1-De vakbeurs was drie dagen lang dé inspiratiebron voor hoveniers. Na een bezoek aan de vakbeurs zijn de bezoekers weer helemaal op de hoogte van de nieuwste machines, voertuigen, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche. Door interessante kennissessies, workshops en demonstraties te volgen, konden zij inspirerende ‘groene’ praktijkoplossingen zien, voelen en ervaren. Daarnaast was er ook genoeg vertier voor de bezoeker. Zo kon men langs prachtig aangelegde groene zones wandelen en diverse zaag- en tuinaanlegwedstrijden meemaken.

De Grote Tuinverbouwing
Op 14 januari was Ivo Putman, bekend van het tv-programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ op SBS6, op de IVECO-stand aanwezig om alles te vertellen over verschillende planten en het ideale bedrijfsvoertuig voor groenprofessionals. De Grote Tuinverbouwing: “Het was voor ons erg leuk om twee groenshows op de stand van IVECO te verzorgen. Je merkt toch dat je een publiek hebt met een hoger kennisniveau over groen dan bij onze andere groenshows. Daardoor is het nóg leuker om de interactie met het publiek op te zoeken. In onze pauzes hebben we zelf ook nog inspiratie op de beurs opgedaan. We waren onder de indruk van de grootte van de beurs en het diverse aanbod. Al met al was het voor ons een zeer geslaagde dag.”

Blikvanger op de vakbeurs
De nieuwe Daily was een ware blikvanger tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Veel bezoekers kwamen even langs op de IVECO-stand om kennis te maken met de Daily MY19. Achter het functionele design gaat de perfecte werkomgeving voor hoveniers schuil, die dankzij de nieuwste innovaties energiezuinig én veilig de weg op gaan. Dit konden zij tijdens de Groene Sector Vakbeurs ervaren tijdens een proefrit met een IVECO Daily met een 3.0 liter motor voorzien van 180 pk.

IVECO Capital
Als hoveniersbedrijf kun je bij aanschaf van een Daily MY19 gebruik maken van IVECO Capital. Dit is een financieringsmaatschappij die beschikt over een volledig aanbod voor financiering, leasing, verhuur en ondersteunende diensten voor nieuwe en gebruikte IVECO bedrijfswagens. Wil je graag een professioneel advies om de juiste financiering te kiezen die past bij jouw bedrijf? Ga dan nu naar onze website.

Meer informatie
Ben jij nu ook benieuwd naar de IVECO Daily en wil je een proefrit maken? Kijk voor meer informatie over de IVECO Daily op onze website!

Meer lezen?