IVECO Daily, al 40 jaar uw businesspartner!

24/10/2018

Dit jaar bestaat de IVECO Daily 40 jaar. De jarige job sleepte als kers op de taart de titel ‘International Van of the Year 2018’ in de wacht. Logisch als je ziet dat het bedrijfsvoertuig dé oplossing biedt voor duurzame stadsdistributie. Stadscentra met de strengste geluids- en emissievoorschriften zijn voor de wendbare Daily geen enkel probleem! IVECO’s eerste lichte bedrijfswagen werd in 1978 geboren en is in veertig jaar uitgegroeid van handzaam bestelbusje tot populair bedrijfsvoertuig. Check hier alle modellen uit de geschiedenis.

Met meer dan 3 miljoen voertuigen, geproduceerd op 3 continenten, is de Daily een serieuze speler op de markt. In 110 landen is de Daily dagelijks op de weg te bewonderen en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Logisch als je bedenkt dat de Daily anticipeert op de wensen van haar klanten, trouw blijft aan zijn DNA en kijkt naar de toekomst. Transportbedrijven maar ook experts uit de industrie weten de Daily te waarderen, zo won hij naast 2018 ook al de 'International Van of the Year'-award in 2000 en 2015.

Deze robuuste en veelzijdige bedrijfswagen is koploper op het gebied van duurzaam rijden en loopt voorop met de meest geavanceerde diesel- en alternatieve aandrijftechnologieën.

Door de dragende constructie met U-vormige en speciale stalen dwarsbalken is de Daily het ideale materiaal voor carrosseriebouwers. Zo kan de Daily aangepast worden voor de meest uiteenlopende taken. Denk aan campers, oprijwagens, open- en gesloten laadbakken enz.

De Daily biedt een breed assortiment variërend van 3,5 tot 7,2 ton bruto voertuiggewicht en van 7,3 tot 19,6 m3 vrachtvolume, wat de Daily breed inzetbaar maakt.

De Daily familie levert:

• Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, de eerste LCV die klaar is voor 2020 Real Driving Emissions Regulations
• Daily Hi-Matic Natural Power, het eerste CNG-voertuig met een volautomatische 8-traps versnellingsbak in de LCV-industrie
• Daily Electric met zero emission, inzetbaar voor duurzame stadsdistributie

IVECO Daily Blue Power 40 jaar Limited Edition


Daily40jaar

Met geavanceerde functies en technologieën om de prestatiegrenzen te verleggen en het vermogen de Total Cost of Ownership te verlagen is IVECO Daily dé perfecte zakenpartner. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren presenteerde IVECO de Daily Limited Edition op de IAA 2018 in Hannover.

New Call-to-action

Meer lezen?