Een dagje op Transport Compleet 2018

16/03/2018

Transport Compleet draaide afgelopen drie dagen weer op volle toeren en Hardenberg ontving alle bezoekers van harte. Wij namen een kijkje om erachter te komen wat deze beurs te bieden heeft. Met maar liefst 217 exposanten zal er vast iets te zien zijn, toch?

Naast de aanwezigheid van de zeven grote Europese truckmerken, zijn er vele trailerbouwers en aanbieders van transport gerelateerde producten en diensten. De diversiteit van zowel regionale als internationale spelers maakt het beeld op de beurs aangenaam afwisselend. 

Wat is er allemaal te doen? 

En hoe maak je een beurs in de transportbranche nou levendig? Daar hebben ze op Transport Compleet ook al het antwoord op gevonden door iedereen, met het juiste rijbewijs, de mogelijkheid te bieden om demo te rijden. Oriënteren en vergelijken voor je nieuwe vrachtwagen of bestelwagen wordt zo een stuk makkelijker gemaakt. Zowel Scania als IVECO bieden de mogelijkheid aan om zelf achter het stuur te kruipen. 

Ontwikkelingen & Trends

Daarnaast is het altijd interessant om te bekijken welke actuele trends er zijn binnen de transportbranche. Onderwerpen zoals duurzaamheid, connectiviteit en werving van chauffeurs zijn thema's die geregeld verschijnen op de stands van exposanten. Met het oog op duurzaamheid zijn er de ontwikkelingen op aandrijving en alternatieve brandstoffen en de daarbij behorende demoritten. Door het schrijnende tekort aan chauffeurs zie je zo hier en daar stands staan die op zoek zijn naar nieuwe chauffeurstalenten. 

Sfeerimpressie

Diverse visueel aantrekkelijke stands vormen het decor waarin bezoekers allerlei informatie en contacten kunnen opdoen. Over het algemeen hangt er een open sfeer waar ruimte is om in aanraking te komen met nieuwe producten of diensten. En als je je dan even niet meer wilt storten op de producten of diensten heb je altijd nog de mogelijkheid om gratis wat lekkers te eten bij één van de vele foodstands, een drankje te doen of een heerlijk potje te poolen in het TIP  ''café''

 Transport Compleet Hardenberg sfeerimpressie

Ons gemist?

Wat jammer nou, gelukkig staan IVECO en de overige truckfabrikanten ook op verschillende andere beurzen. Wil je up-to-date blijven? Bekijk dan onze evenementenkalender. Tot snel!

 

Meer lezen?