header-iveco-ride-and-drive-1--1

De IVECO S-WAY leeft in Nederland

3/12/2019

De hele maand november stond in het teken van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen. Van Amsterdam, Etten-Leur, Hoogeveen en Tiel tot Venlo, overal is men enthousiast over dé droomtruck van iedere chauffeur. De stijlvolle truck leeft in heel Nederland!

Ondanks het soms koude weer, werd de IVECO S-WAY warm ontvangen door de aanwezige bezoekers. Zij maakten kennis met het nieuwste voertuig van de IVECO-familie en ervaarden het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel. Onder de indruk van het comfort en de mogelijkheden stapten zij met een glimlach uit de truck.

Compleet dagje uit weg van huis
De zaterdageditie van de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen was speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee konden nemen. Er waren foodtrucks en race-simulatoren, een springkussen en uiteraard de demo voertuigen. Ook niet-chauffeurs hadden een gewéldige dag weg van huis.

Bekijk de evenementenpagina voor een volledige sfeerimpressie van de verschillende weekenden tijdens de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen.

Succesvolle introductie
We kunnen terugkijken op een succesvolle introductie van onze nieuwe truck. Met ruim 1.500 bezoekers en meer dan 1.000 proefritten hebben veel mensen de IVECO S-WAY van dichtbij leren kennen. Daarnaast zijn er zo’n 1.500 burgers, pizzapunten en bakjes friet geserveerd aan de bezoekers.

Kennismaken met de IVECO S-WAY?
Heb je de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen gemist en wil je graag alsnog kennismaken met de IVECO S-WAY? Ga dan naar www.drivethenewway.nl en maak een afspraak met een IVECO dealer bij jou in de regio!

Daarnaast heb je ook tijdens het Mega Trucks Festival in ’s-Hertogenbosch de kans om de truck zelf te ervaren. Er zullen binnen en buiten verschillende voertuigen voor je klaar staan. Zo staan er zes IVECO S-WAY’s op de stand van IVECO om in te stappen en te bekijken. Twee hiervan zijn terug van weggeweest, want na Assen komen de originele concepttrucks FITCAB en de Magirus uitvoering weer naar Nederland. Daarnaast zullen er ook op andere plekken in de Brabanthallen nog IVECO’s te zien zijn. Bovendien kun je buiten een proefrit maken met de IVECO S-WAY, zodat je het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel kunt ervaren.

Wil je meer weten over het Mega Trucks Festival? Lees dan de betreffende blog die deze week online komt.

Meer lezen?