iveco_daily_4x4_header

April Fools' Day: IVECO introduceert nieuwe Daily 4x4 cabrio

1/04/2021

UPDATE 1 april - Er komt geen cabrio-model van de IVECO Daily 4x4. Toch blijft de Daily zonder twijfel de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn segment, doordat deze verkrijgbaar is in meer dan 8.000 verschillende configuraties. Lees in deze blog nu meer over de robuuste IVECO Daily 4x4.

De veelzijdigheid van de Daily 4x4 zie je terug in het aantal modellen dat je kunt bestellen. Zo kun je op basis van jouw specifieke klantwensen kiezen uit verschillende wielbasisvarianten, hoogtevarianten, carrosserielengtes en transmissies. Bovendien kun je de Daily 4x4 helemaal naar wens opbouwen, doordat het krachtige chassis een draagvermogen heeft tot en met 5.000 kg. Met de aftak-as op de transferbox en vier soorten hefinrichtingen kun je de Daily bedrijfswagen geschikt maken voor een breed scala aan toepassingen. Voor welke type Daily 4x4 je ook kiest, geen plaats is meer buiten bereik.

Robuust voertuig voor alle terreinen

Een IVECO Daily is specifiek ontworpen om onder alle omstandigheden moeiteloos te kunnen manoeuvreren op ieder terrein. Mede door de aanwezigheid van een krachtige 3.0 liter motor, 180 pk en een koppel van 430 Nm, is het mogelijk om steile hellingen te trotseren tot 45°. In combinatie met een 16-traps Hi-Matic versnellingsbak en de kruipmodus, kun je iedere klim met speels gemak aan zonder grip te verliezen of te slippen. Bovenal beschik je over meer dan voldoende bodemvrijheid en klimcapaciteit door de integratie van drie sperdifferentiëlen (voor, midden en achter). Wil je graag meer weten over de voordelen van een 4x4 bedrijfswagen? Lees dan nu deze blog!

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar de IVECO Daily als 4x4 variant? Vraag dan via deze link een adviesgesprek/offerte en kom met ons in contact. Bekijk ook de brochure van de meest robuuste bedrijfswagen in zijn segment

DOWNLOAD BROCHURE


blog-afbeelding-iveco-daily-4x4-cabrio-3-Na de introductie van de Daily MY2019 komt IVECO nu met een flinke update voor de Daily 4x4. De meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn segment is verkrijgbaar in meer dan 8.000 verschillende configuraties, maar daar komt nu nog een optie bij! Vanaf medio 2022 is de Daily 4x4 af-fabriek leverbaar als cabrio met een inklapbaar dak.

Uit marktonderzoek van IVECO is gebleken dat er in het bedrijfswagensegment vraag is naar een cabrio-model. Mede door de opwarming van de aarde stijgt over de gehele wereld de gemiddelde temperatuur en trekt de zomer langer door, waardoor IVECO heeft besloten om het aanbod aan bedrijfswagens uit te breiden. De aandrijflijn van de Daily is verder geoptimaliseerd om de brandstofkosten zo laag mogelijk te houden en een maximale uptime te garanderen.

Connectiviteitservices

Door een Daily te koppelen aan IVECO ON kunnen ondernemers hun bedrijf competitiever, winstgevender en duurzamer maken. Zij hebben hierdoor in realtime zicht op alle data, zodat zij op tijd kunnen bijschakelen indien nodig. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de IVECO Over the Air Update-functie, zodra een Connectivity Box is gemonteerd in hun Daily bedrijfswagen en zij geregistreerd staan als IVECO ON-gebruiker. Het is voor hen dan mogelijk om zelfstandig op afstand software-updates uit te voeren, waardoor tijd wordt bespaard en het voertuig maximaal inzetbaar blijft. Via IVECO krijgen zij inzicht in het brandstofverbruik en is het mogelijk om chauffeurs en voertuigen te monitoren. Daarnaast ontvangen zij waarschuwingsberichten over technische aspecten die het brandstofverbruik negatief beïnvloeden op basis van permanente bewaking van de voertuigdata. Klanten krijgen hierdoor tijdig een melding zodra er sprake is van een te lage bandenspanning of een verstopte luchtfilter.

blog-afbeelding-iveco-daily-4x4-cabrio-2-IVECO Daily 4x4

De IVECO Daily 4x4 Cabrio is uitgerust met een nieuwe grill en een volledig nieuw interieur, maar bergt verder al het vertrouwde wat je gewend bent bij een IVECO. Zo is de Daily Cabrio leverbaar met een F1C Euro VI-D 3.0 liter motor met een vermogen van 180 pk en een koppel van 430 Nm. Dankzij de dubbele lage overbrengingsverhoudingen is de Daily Cabrio verkrijgbaar met een 16-traps Hi-Matic versnellingsbak. Deze automatische transmissie koppelt rijcomfort en veiligheid aan een laag brandstofverbruik en hoge prestaties. Zoals bij alle configuraties is ook de Daily Cabrio leverbaar in GWV-versies van 3,5 ton tot en met 7,0 ton. Daarnaast is er een ruime keuze uit wielbasisvarianten, drie hoogtevarianten en een carrosserielengte tot 5.0 meter.

De IVECO Daily is het enige lichte bedrijfsvoertuig dat gebouwd is als een vrachtwagen met een stevig dragend chassis en hoogwaardige vering. Hierdoor is deze uitstekend aan te passen aan een grote verscheidenheid aan missies. Bovenal zorgt het krachtige chassisframe met een draagvermogen tot en met 5.000 kg ervoor dat de Daily Cabrio geschikt is voor alle terreinen en omstandigheden. Mede door een laadvermogen tot 4.300 kg en een scala aan opbouwmogelijkheden, kan de IVECO Daily volledig naar wens worden samengesteld.

Meer informatie over dit voertuig volgt later. Download hier wel alvast de Daily 4x4 Cabrio brochure en lees meer over dit veelzijdige voertuig.

Meer lezen?