Met welk voertuig wilt u een proefrit maken?

Daily Bestelwagen MY22 Proefrit

Daily Bestelwagen (Air-Pro)

De New Daily veranderd uw zakelijk perspectief, omarmt connectiviteit en brengt uw rijervaring en beleving tot het hoogste niveau. Beschikbaar met aandrijving op diesel of CNG.

Plan uw proefrit

 

Daily Chassis-cabine MY22 Proefrit

Daily Chassis-cabine

De New Daily heeft als chassis-cabine eindeloze opbouwmogelijkheden en er is dus altijd een opbouw die past bij uw werkzaamheden. Beschikbaar met aandrijving op diesel of CNG.

Plan uw proefrit

 

IVECO Eurocargo Proefrit

Eurocargo

Duurzaam, efficiënt, wendbaar en veelzijdig: de Eurocargo is de perfecte truck voor de stadsmissies en gemeentelijke taken. Wat de missie ook is, hij kan aan elke behoefte voldoen.

Plan uw proefrit

 

S-WAY MY22 - Proefrit Sh

S-WAY

Met de gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. 

Plan uw demo

 

X-WAY MY22 - Proefrit

X-WAY

De truck met het hoogste nuttige laadvermogen in zijn segment die de beste technologieën en veiligheid van onroad-trucks combineert met de legendarische robuustheid van off-road. 

Plan uw demo

T-WAY MY22 - Proefrit

T-WAY

Kan in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein werken – van onverharde wegen tot extreme off-road omstandigheden – en dit met maximale veiligheid, comfort en productiviteit.

Plan uw demo