PLAN UW TESTRIT

met het IVECO voertuig dat bij u past.

Met welk voertuig wilt u een testrit maken?

IVECO NEW Daily Van proefrit

Daily Bestelwagen

De Daily is de professionele partner die u zal helpen een gezond nettoresultaat te bereiken. Beschikbaar met aandrijving op diesel, CNG of elektriciteit. Volledig op maat te maken.

Plan uw testrit

 

IVECO NEW Daily Cab Proefrit

Daily Chassis-cabine

De Daily heeft als chassis-cabine eindeloze opbouwmogelijkheden en er is dus altijd een opbouw die past bij uw werkzaamheden. Beschikbaar met aandrijving op diesel, CNG of elektriciteit.

Plan uw testrit

 

IVECO Eurocargo Proefrit

Eurocargo

Duurzaam, efficiënt, wendbaar en veelzijdig: de Eurocargo is de perfecte truck voor de stadsmissies en gemeentelijke taken. Wat de missie ook is, hij kan aan elke behoefte voldoen.

Plan uw testrit

 

IVECO Stralis Proefrit

Stralis

Verzet de bakens voor productiviteit en winstgevendheid met een compleet pakket functies en services op maat gemaakt voor elk transportbedrijf. Aandrijving op diesel, CNG of LNG mogelijk.

Plan uw testrit

 

IVECO Stralis X-Way Proefrit

Stralis X-WAY

De truck met het hoogste nuttige laadvermogen in zijn segment die de beste technologieën en veiligheid van onroad-trucks combineert met de legendarische robuustheid van off-road. 

Plan uw testrit

IVECO Trakker Proefrit

Trakker

Kan in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein werken – van onverharde wegen tot extreme off-road omstandigheden – en dit met maximale veiligheid, comfort en productiviteit.

Plan uw testrit