Stralis NP Pure Power, leader of the pack

4/10/2018

Inmiddels kent iedereen onze Stralis NP Pure Power met zijn kenmerkende wolf lay-out wel. IVECO is trots op dit prachtige beeldmerk. Aangezien het vandaag dierendag is vertellen wij graag het verhaal achter dit iconische beeldmerk. Het beeld van de wolf. De Alfa wolf. Een natuurlijke leider.

dierendag001

De Alfa wolf staat symbool voor de Stralis NP Pure Power

Net als LNG, dat een koude en schone natuurlijke brandstof is, leeft de wolf in de koude wildernis. Hij respecteert de regels van de natuur. De wolf heeft een enorm uithoudingsvermogen en ook dat is één van de krachten van onze Stralis NP460, met zijn actieradius tot wel 1.600 kilometer.

Dit maakt dat hij lange afstanden af kan leggen zonder te stoppen, zelfs op moeilijk begaanbaar terrein. Deze buitengewone prestatie maakt dat de wolf een sterke leider is op zijn terrein en dit met hand en tand verdedigt.

Ook bij IVECO gaan wij competitie niet uit de weg. De nieuwkomers binnen de Natural Gas truckmarkt zijn gewaarschuwd. Wij van IVECO, en onze Stralis NP460 in het bijzonder, zijn de natuurlijke leider op het gebied van LNG en wij verdedigen ons terrein. Onze wolf is een Alfa. De leider. Die de roedel (haar transporteurs) leidt in de wereld van alternatieve aandrijvingen.

Ga voor duurzaam, ga voor IVECO #FollowTheLeader #SustainableTransport

Stralis NP460 brochure

Meer lezen?