Banner_OK_Trucks

OK TRUCKS: Een volledig aanbod gebruikte kwaliteitsvoertuigen

1/02/2022

IVECO verkoopt allerlei nieuwe bedrijfsvoertuigen. Maar wat is OK Trucks en wat verkopen zij? Wij nemen je mee en vertellen je wat OK TRUCKS doet en hoe het bij IVECO hoort.

OK TRUCKS is een onderdeel van IVECO. OK TRUCKS biedt een uitgebreid aantal tweedehandsvoertuigen aan, aan klanten die interesse hebben in veilige en betrouwbare occasions met een IVECO-garantie. OK TRUCKS is actief in meer dan 20 landen. Een professioneel team helpt de klant bij de keuze tussen een tweedehands truck zoals een IVECO S-WAY, T-WAY, X-WAY, EUROCARGO of bestelwagen zoals een IVECO DAILY. Een onafhankelijke partij test en keurt de voertuigen bij binnenkomst. Afhankelijk van verschillende kenmerken zoals ouderdom, kilometerstand en algehele staat, worden de voertuigen ingedeeld in een van de drie categorieën – Premium, Comfort en Standaard – om de keuze van de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Digitale aanwezigheid is een van de sterkste kanten van OK TRUCKS. Klanten krijgen op de website een ruim aanbod te zien van voertuigen van OK TRUCKS. Daarnaast biedt OK TRUCKS services, campagnes en speciale aanbiedingen aan op de website, WWW.OKTRUCKSNL.NL.

OK TRUCKS werkt in meer dan 20 landen met eigen centra, een exportafdeling en een plaatselijk netwerk van partners. Zo is de klant altijd verzekerd van de juiste service.

De tweedehandsvoertuigen ondergaan tests en keuringen om de klant maximale betrouwbaarheid te kunnen bieden van de volgende componenten: interieur, elektronica aan boord, cabine / carrosserie, chassis, remsysteem, motor, brandstofsysteem, versnellingsbak / differentieel, koppeling, koeling, verwarming / airco, bodybuilding (opbouw) / hydrauliek.

Afhankelijk van de kenmerken zijn de voertuigen ingedeeld in drie categorieën:


OK TRUCKS #1OK TRUCKS #2OK TRUCKS #3Wil je meer weten over OK TRUCKS? Lees dan deze blog waarin Ruud Looijschelder vertelt hoe het is om te werken als Area Sales Coördinator bij OK TRUCKS.

Meer lezen?