banner-blog

Klant aan het woord #12 - Freshfoods Logistics vertrouwt op IVECO Daily

28/06/2023

Deniz Koç is er maar druk mee. Zijn bedrijf Freshfoods Logistics groeit razendsnel en dat is te merken aan het aantal IVECO Daily’s in het wagenpark van Freshfoods Logistics. Dat heeft inmiddels de dubbele cijfers bereikt, en de volgende staat alweer in bestelling bij IVECO Schouten vestiging Amsterdam.


Freshfoods Logistics uit Lijnden bestaat sinds 2017. Deniz Koç is oprichter en Algemeen Directeur. Hij is het type ondernemer dat altijd kansen ziet om zijn bedrijf uit te bouwen. De groei van het wagenpark is daar een logisch gevolg van. Deniz begon met één kleine bestelwagen en binnen zes jaar beschikt hij inmiddels over twintig voertuigen, van bakwagen tot trekker-oplegger.


Freshfoods Logistics verzorgt al jaren diverse transporten voor Bakkers Brigade. Sinds vorig jaar wordt ook vanuit depot Amsterdam alle ‘last mile transport’ voor de bakkerij gedaan, oftewel tot aan de voordeur van de klanten aan toe. “Maar liefst 1.700 afleveringen per week”, vertelt Koç. Het bezorggebied beslaat al gauw een derde van Nederland. Vroeg in de ochtend gaan de chauffeurs zeven dagen per week de weg op om verse brood- en banketproducten te bezorgen bij onder meer cateraars, horeca, zorginstellingen en gevangenissen.
De IVECO Daily’s in het wagenpark van Freshfoods Logistics worden alle ingezet voor Bakkers Brigade. Er is sprake van een snelle groei, waardoor onlangs nummer 9 en 10 afgeleverd werden. En de volgende staan alweer in bestelling. Eind mei zette Deniz Koç zijn handtekening op de orderbevestiging, in aanwezigheid van verkoper Stefan van der Voorn van IVECO Schouten Amsterdam, met daarbij meteen het verzoek om de aflevering zo ver mogelijk naar voren te halen. Er moet gereden worden!


Freshfoods Logistics zet uitsluitend IVECO Daily’s in met een 40C18 Hi-Matic (automaat). De wagens zijn voorzien van een Connect Pakket en hebben alle een lat-om-lat bakopbouw van 4,20 meter met Dhollandia-laadklep.


Dat het wagenpark van zijn bedrijf voor de helft uit IVECO Daily’s bestaat is voor Deniz Koç een logische keuze. “Het is een betrouwbare wagen met een goed verbruik. Bovendien vind ik bij IVECO Schouten een luisterend oor voor mijn wensen en wordt er altijd snel gereageerd. We spreken dezelfde taal, want die houding hebben we bij Freshfoods Logistics ook naar onze klanten toe.”

Meer lezen?