iveco_sway_in_stijl

IVECO S-WAY IN STIJL BEKIJKEN

29/01/2020

De eerste IVECO S-WAY’s rijden inmiddels op de Nederlandse en Europese wegen. Als ware blikvangers trekken zij de aandacht van vele chauffeurs. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven die de IVECO S-WAY inmiddels besteld hebben, zo ook Weeda Transport Klundert. Het bewijs dat een gefotoshopte afbeelding kan leiden tot een order.

banner-blog-foto-s-way

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar de IVECO S-WAY en benieuwd hoe deze eruit ziet in de stijl en kleuren van jouw (favoriete) bedrijf? We willen je graag een goede indruk geven en we zijn hiermee begonnen via social media. In de header van deze blog staan al vier IVECO S-WAY's die we de afgelopen tijd hebben gestyled in de bedrijfskleuren van L.A. van den Heuvel, Pultrum Rijssen, Nouwens Transport en VTB Veenendaal BV. Daarnaast hebben ook bedrijven als Weeda Transport Klundert en P.J. Hoogendoorn Transport al uit eigen beweging (of met hulp van derde partijen) gekeken hoe de nieuwe zware truck van IVECO eruit ziet in de stijl van hun organisatie. Dit leverde veel positieve reacties op via social media! Aangezien dit mooie impressiefoto’s zijn, delen we deze ook graag even, zodat jullie deze kunnen aanschouwen. Zie bovenstaande voertuigen.

The story begins in 2019

Na de introductie van de IVECO S-WAY in Madrid fotoshopte William de Zeeuw uit eigen initiatief de truck in de style van Weeda Transport Klundert. Social media ontplofte daarna met veel positieve reacties.

WEEDA_timeline2

Chauffeurs kregen in juli 2019 voor het eerst in Nederland de kans om live kennis te maken met de nieuwe vrachtwagen van IVECO. Zij omarmden de IVECO S-WAY tijdens het Truckstar Festival in Assen. In november volgde er voor Weeda een nieuwe kennismaking met de truck tijdens een bezoek aan de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen. Het transportbedrijf uit Klundert kreeg daar de gelegenheid om een proefrit te maken en het superieure rijcomfort aan boord te ervaren. Er kwam daar de bevestiging dat de IVECO S-WAY een welkome versterking is voor de vloot van Weeda Transport Klundert. In december werden de handen geschud en ondertekende IVECO & Weeda Transport de overeenkomst voor een IVECO S-WAY 6x2 met 570pk. The story continues…

afbeelding-fotoshops-iveco-s-way-1-

IVECO S-WAY in stijl bekijken

Ben je nieuwsgierig hoe de IVECO S-WAY eruit ziet in de stijl en kleuren van jouw (favoriete) bedrijf? Laat het ons weten via social media en we gaan aan de slag met een aantal van jullie inzendingen! We zijn benieuwd naar jullie mening.

afbeelding-fotoshops-iveco-s-way

Meer informatie over de IVECO S-WAY

Kijk voor meer informatie over de IVECO S-WAY op onze website.

Meer lezen?