News S-WAY, stijl

21/08/2019

IVECO S-WAY IN STIJL BEKIJKEN

Ben jij nieuwsgierig naar de IVECO S-WAY en benieuwd hoe deze eruit ziet in de stijl en kleuren van jouw (favoriete) bedrijf? De eerste modellen van de IVECO S-WAY zijn inmiddels besteld. We willen jullie graag een goede indruk geven en we zijn hiermee begonnen via social media

In de header van deze blog staan al vier IVECO S-WAY's die we de afgelopen tijd hebben gestyled in de bedrijfskleuren van L.A. van den Heuvel, Pultrum Rijssen , Nouwens Transport en VTB Veenendaal BV. Daarnaast hebben ook bedrijven als Weeda Transport Klundert en P.J. Hoogendoorn Transport al uit eigen beweging (of met hulp van derde partijen) gekeken hoe de nieuwe zware truck van IVECO eruit ziet in de stijl van hun organisatie. Dit leverde veel positieve reacties op via social media! Aangezien dit mooie impressie foto’s zijn, delen we deze ook graag even, zodat jullie deze kunnen aanschouwen.

banner-blog-foto-s-way

Ben je nieuwsgierig hoe de IVECO S-WAY eruit ziet in de stijl en kleuren van jouw (favoriete) bedrijf? Laat het ons weten via social media en we gaan aan de slag met een aantal van jullie inzendingen! We zijn nu al benieuwd naar jullie mening.

Daarnaast willen wij jullie ook uitdagen om zelf aan de slag te gaan. Wees creatief en ontwerp een prachtige IVECO S-WAY. Je kunt de inzending(en) sturen naar marketing@iveconls.nl. De beste inzending verdient voor zijn bedrijf een exclusieve IVECO goodiebag! De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 27 september.

Meer informatie
Voor meer informatie over de IVECO S-WAY kun je klikken op de onderstaande afbeelding.

65946286_2378594289085925_7761898501155323904_o.-1-Verder lezen?

Op 27 en 28 juli is het Truckstar Festival, op het TT-Circuit Assen, het podium voor de nieuwe IVECO S-WAY. IVECO is aanwezig om haar nieuwe model te showen aan het publiek. Iedere bezoeker heeft de unieke kans om op de exclusieve IVECO-stand kennis te maken met de opvolger van de IVECO Stralis. Tijdens een groots evenement in Madrid, vergezeld met wereldspelers Amazon, Shell en Microsoft, werd de IVECO S-WAY op 2 juli gelanceerd. Bij het ontwerp van de nieuwe truck stond de chauffeur centraal. Met een gloednieuwe cabine vol geavanceerde technologieën en connectiviteit is de IVECO S-WAY echt je thuis weg van huis.

Lees meer