News S-WAY, stijl

21/08/2019

IVECO S-WAY IN STIJL BEKIJKEN

Ben jij nieuwsgierig naar de IVECO S-WAY en benieuwd hoe deze eruit ziet in de stijl en kleuren van jouw (favoriete) bedrijf? De eerste modellen van de IVECO S-WAY zijn inmiddels besteld. We willen jullie graag een goede indruk geven en we zijn hiermee begonnen via social media

In de header van deze blog staan al vier IVECO S-WAY's die we de afgelopen tijd hebben gestyled in de bedrijfskleuren van L.A. van den Heuvel, Pultrum Rijssen , Nouwens Transport en VTB Veenendaal BV. Daarnaast hebben ook bedrijven als Weeda Transport Klundert en P.J. Hoogendoorn Transport al uit eigen beweging (of met hulp van derde partijen) gekeken hoe de nieuwe zware truck van IVECO eruit ziet in de stijl van hun organisatie. Dit leverde veel positieve reacties op via social media! Aangezien dit mooie impressie foto’s zijn, delen we deze ook graag even, zodat jullie deze kunnen aanschouwen.

banner-blog-foto-s-way

Ben je nieuwsgierig hoe de IVECO S-WAY eruit ziet in de stijl en kleuren van jouw (favoriete) bedrijf? Laat het ons weten via social media en we gaan aan de slag met een aantal van jullie inzendingen! We zijn nu al benieuwd naar jullie mening.

Daarnaast willen wij jullie ook uitdagen om zelf aan de slag te gaan. Wees creatief en ontwerp een prachtige IVECO S-WAY. Je kunt de inzending(en) sturen naar marketing@iveconls.nl. De beste inzending verdient voor zijn bedrijf een exclusieve IVECO goodiebag! De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 27 september.

Meer informatie
Voor meer informatie over de IVECO S-WAY kun je klikken op de onderstaande afbeelding.

65946286_2378594289085925_7761898501155323904_o.-1-Verder lezen?

De IVECO S-WAY Ride & Drive dagen staan op het punt van beginnen, want het is namelijk nog exact 7 dagen tot de start van het evenement op de locatie in Amsterdam. In deze blog geven we je graag een sneak-preview van alles wat komen gaat.

Lees meer

Onlangs was het de Dag van de Leraar en voor ons een mooi teken om een rij-instructeur in het zonnetje te zetten. We spraken met Wim Dekker om te vragen naar zijn werk als trainer van de IVECO Driver Academy. “Als ik van chauffeurs hoor dat het leuk was om in de huidige generatie IVECO’s te rijden en dat het hun verwachtingen overtrof, geeft dat voldoening.”

Lees meer