IVECO Reman parts: Kwaliteit en besparing kunnen goed samengaan!

26/09/2018

Als ondernemer wil je een maximale up-time van je voertuig(en), tegen zo laag mogelijke kosten. Wil je daarnaast bijdragen aan een beter milieu en waardevolle natuurlijke bronnen hergebruiken? Dan zijn Reman parts voor jou dé oplossing!

IVECO Reman parts
IVECO staat voor duurzaamheid én voor kwaliteit. Wist je dat IVECO naast originele onderdelen ook ruilonderdelen aanbiedt onder de naam Reman Parts? Dit zijn industrieel gereviseerde IVECO-onderdelen, ofwel ruil onderdelen die uitstekend hergebruikt kunnen worden.

Reman parts, dé oplossing als je wilt besparen
Bespaar geld, energie, tijd en zorg voor werkgelegenheid. Bij het bouwen van een gereviseerde motor is 80% minder energie vereist dan bij het bouwen van een nieuwe motor. Daarnaast zijn de kosten tot 50% minder in vergelijking met een originele nieuwe motor, omdat gebruik wordt gemaakt van teruggewonnen materiaal. Wist je dat de revisie industrie wereldwijd goed is voor 100 miljard euro in verkopen? En 500.000 mensen werk oplevert?

Hoe dan?
Industrieel reviseren is meer dan uit elkaar halen en in elkaar zetten. Reviseren is prestatie gebaseerd en herstelt een onderdeel tot de huidige specificaties. De defecte onderdelen die in aanmerking komen voor revisie worden allemaal vooraf onderzocht. Vervolgens worden de onderdelen gereinigd, gereviseerd, gecontroleerd en uitgebreid getest volgens de originele (OEM)prestatiespecificaties. Deze hoge kwaliteitsstandaard onderscheidt Reman parts van de after-market. Dit betekent dat je met Reman parts verzekerd bent van kwaliteit als nieuw.

RemanParts03.jpg
Recyclen versus reviseren
De hoeveelheid afval beperken, dat willen we allemaal. Recyclen levert grondstoffen op, maar reviseren gaat nog een stap verder. Zo worden waardevolle natuurlijke bronnen hergebruikt wat aanzienlijk minder afval oplevert. Kleine moeite, groot effect.

Meer informatie? Download hier onze Reman parts leaflet.

RemanParts04

Meer lezen?