RemanParts02-1

IVECO Reman parts: Kwaliteit en (milieu)besparing gaan goed samen!

5/09/2022
- laatst geüpdatet op 29/09/2022

Als ondernemer wil je een maximale up-time van je voertuig(en), tegen zo laag mogelijke kosten. Wil je daarnaast bijdragen aan een beter milieu en waardevolle natuurlijke bronnen hergebruiken? Dan zijn Reman parts voor jou dé oplossing!

 

IVECO Reman parts

IVECO staat voor duurzaamheid én voor kwaliteit. Wist je dat IVECO naast originele onderdelen ook ruilonderdelen aanbiedt onder de naam Reman Parts? Dit zijn industrieel gereviseerde IVECO-onderdelen, ofwel ruilonderdelen die uitstekend hergebruikt kunnen worden.

Reman parts, dé oplossing als je wilt besparen

Bespaar geld, energie, tijd en zorg voor werkgelegenheid. Voor het reviseren van een motor is 80% minder energie nodig dan voor het bouwen van een helemaal nieuwe motor. Daarnaast kan een kostenbesparing tot 50% oplopen wanneer een motor gereviseerd wordt in plaats van een volledig nieuwe te maken. Dit komt vooral doordat er opnieuw gebruik wordt gemaakt van grotendeels hetzelfde materiaal. Daarnaast is dat hergebruik van het materiaal ook nog eens een besparing voor het milieu, omdat je minder energie nodig hebt en minder nieuwe grondstoffen van de aarde vraagt. Wist je dat de revisie industrie wereldwijd goed is voor 100 miljard euro in verkopen? En voor 500.000 mensen werk oplevert?

 

RemanParts03.jpg

 

Hoe dan?

Industrieel reviseren is meer dan uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Reviseren is prestatie gebaseerd en herstelt een onderdeel tot de huidige specificaties. De defecte onderdelen die in aanmerking komen voor revisie worden allemaal vooraf onderzocht. Vervolgens worden de onderdelen gereinigd, gereviseerd, gecontroleerd en uitgebreid getest volgens de originele (OEM)prestatiespecificaties. Deze hoge kwaliteitsstandaard onderscheidt Reman parts van de after-market. Dit betekent dat je met Reman parts verzekerd bent van kwaliteit als nieuw.

Reman-parts-stap-1-2-3

Reman-parts-stap-4-5-6Recyclen versus reviseren

De hoeveelheid afval beperken, dat willen we allemaal. Recyclen levert grondstoffen op, maar reviseren gaat nog een stap verder. Zo worden waardevolle natuurlijke bronnen hergebruikt wat aanzienlijk minder afval oplevert. Kleine moeite, groot effect.

Meer informatie? Download hier onze Reman parts leaflet.

RemanParts04

Meer lezen?