header-blog-groene-sector-vakbeurs-1

IVECO Daily te bewonderen op de Groene Sector Vakbeurs

7/01/2020

Op 14, 15 en 16 januari is er weer de nieuwe editie van de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Dit evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene sector. Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. IVECO is ook aanwezig met de Daily MY19, het ideale bedrijfsvoertuig voor groenprofessionals.

IVECO Daily Bestelwagen

Bij de Groene Sector Vakbeurs staan innovatie en inspiratie centraal. Zo kun je als bezoeker deelnemen aan interessante kennissessies, workshops en demonstraties. Daarnaast kun je de innovatieroute volgen, waardoor je na afloop helemaal op de hoogte bent van de nieuwe machines en producten, wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Duurzaamheid
Tijdens een bezoek aan de Groene Sector Vakbeurs zie, voel en ervaar je de duurzame, inspirerende praktijkoplossingen. Zo kun je langs prachtig aangelegde groene zones wandelen en diverse zaag- en tuinaanlegwedstrijden meemaken. Tijdens de vorige editie in 2019 was er een hal volledig ingericht als ‘Het Groene Inspiratiepark’. Het park speelde in op duurzaamheid, innovatie en onderscheidend vermogen met een directe vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.

Proefrit met de IVECO Daily
Op 14, 15 & 16 januari kun je een proefrit maken met een prachtige IVECO Daily met een 3.0 liter motor voorzien van 180 pk. Mis deze kans niet, want de IVECO Daily is het ideale bedrijfsvoertuig voor groenprofessionals! Achter het functionele design gaat de perfecte werkomgeving voor hoveniers schuil, die dankzij de nieuwste innovaties energiezuinig én veilig de weg op gaan.

Superieure rijervaring
De Daily MY19 heeft ten opzichte van zijn voorganger - de Daily MY16 - onder meer een nieuwe grill, voorbumper in drie delen met rondom LED-verlichting, aluminium velgen en een multifunctioneel stuurwiel. Tijdens een proefrit zal je direct de zeventig procent lichtere besturing opmerken die direct en uiterst nauwkeurig reageert, dankzij de nieuwe elektrische stuurbekrachtiging met City-modus. Tegelijkertijd zorgen de LED-koplampen voor vijftien procent meer zicht en betere waarneming van obstakels. Tot slot is de nieuwe Daily uitgerust met een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, met onder meer rijstijlanalyse, spraakherkenning en weergave van het beeld van de achteruitrijcamera. Ervaar de superieure rijervaring tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg!

Veilig op weg naar autonoom rijden
IVECO weet als geen ander dat niet alleen winstgevendheid, maar ook duurzaamheid en veiligheid essentieel zijn. De Daily Hi-Matic Natural Power is de eerste bestelwagen op aardgas met een 8-traps automatische transmissie. Dit komt de veiligheid ten goede, aangezien de bestuurder zijn aandacht nog meer bij het verkeer kan houden. Met de introductie van een complete reeks geavanceerde rijassistentiesystemen - zoals onder meer Advanced Emergency Braking System (AEBS), Proactive Lane Keeping Assist, Crosswind Assist en City Brake PRO - zet de nieuwe Daily nog meer stappen op weg naar veilig en autonoom rijden.

Op de beurs
IVECO is op De Groene Sector Vakbeurs te vinden op standnummer: 531. Hier kun je kennismaken met de IVECO Daily. Daarnaast zal ook Ivo, bekend van De Grote Tuinverbouwing op SBS6, aanwezig zijn om alles toe te lichten over verschillende planten en natuurlijk ook de IVECO Daily. Ivo is enorm blij met zijn Daily en kan jou alles vertellen over zijn ervaringen met de bakwagen.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates omtrent De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de IVECO Daily op onze website!

Meer lezen?