header-blog-bedrijfszekerheid-inbouwen-met-iveco-on

Bedrijfszekerheid inbouwen door IVECO ON

30/04/2021

IVECO weet als geen ander wat fleetowners en chauffeurs nodig hebben. Mede daarom is het volledige WAY-gamma standaard uitgerust met een Connectivity Box, waardoor die trucks continu in verbinding staan met specialisten vanuit de control room in Italië. Hierdoor ben je verzekerd van een maximale uptime en bedrijfszekerheid. Lees in deze blog meer over de ondersteuning vanuit IVECO ON.

afbeelding-in-tekst-1-blog-bedrijfszekerheid-inbouwen-met-iveco-onJe stapt direct een nieuwe wereld binnen, zodra je kilometers maakt met een IVECO S-WAY, X-WAY of T-WAY. IVECO ON helpt jou namelijk om je bedrijf competitiever, winstgevender en duurzamer te maken en gemakkelijker te beheren. Door een diversiteit aan geïntegreerde diensten en transportoplossingen kun je hierdoor het maximale uit je IVECO halen. Welke reis je ook maakt, IVECO staat aan je zijde. In deze blog lees je meer over de verschillende services die IVECO aanbiedt.

Service-aanbod van IVECO

IVECO levert échte waarde voor haar klanten door hen compleet te ontzorgen middels IVECO ON. Sta je op het punt om bijvoorbeeld een S-WAY aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat je altijd op de service, onderdelen en oplossingen van IVECO kunt rekenen. Jouw S-WAY produceert namelijk dagelijks diverse data, waardoor je als ondernemer de hulp krijgt aangeboden om jouw wagenpark eenvoudig te beheren.

Je kunt daardoor aansturen op het verlagen van het brandstofverbruik per truck en het efficiënter inplannen van ritten. De S-WAY staat bovendien garant voor een maximale uptime, doordat het Customer Center van IVECO non-stop voor je klaar staat om jouw voertuig te monitoren. Hierdoor ontvangt de chauffeur op tijd een melding op zijn dashboard, vaak nog ruim voordat hij zelf een probleem ervaart.

IVECO draagt verder zorg voor de chauffeur terwijl hij onderweg is. Hij ontvangt speciale rapporten over het brandstofverbruik, de bandenspanning en zijn rijstijl, om de prestaties van het voertuig en zijn veiligheid aan boord te optimaliseren. Als klant kun je ook gebruik maken van gespecialiseerde hulp op het gebied van maintenance & repair, wanneer je kiest voor een reparatie- en onderhoudscontract op maat. Het servicepakket wordt vervolledigd door een compleet gamma aan originele IVECO-onderdelen en accessoires. IVECO weet namelijk hoe belangrijk het is om stilstand van voertuigen tot een minimum te beperken en deze zo snel mogelijk weer op weg te helpen. In haar streven naar maximale klanttevredenheid investeert IVECO bovenal continu in een groeiend netwerk van onderdelenmagazijnen en bijbehorende logistieke diensten om je van een snelle en doelmatige onderdelenvoorziening te verzekeren.


Maatwerkoplossingen

Voor ieder wat wils, dat is het principe bij IVECO. Daarom biedt het twee verschillende pakketten aan met specifieke oplossingen gericht op het voldoen aan de individuele behoeften van bedrijven. Als klant kun je daardoor kiezen voor een Smart Pack (basispakket) welke standaard wordt meegeleverd bij de volledige WAY-range samen met een Connectivity Box. Hierdoor heb je altijd zicht op de voertuigdata en het rijgedrag van de chauffeur. Het is hierdoor eenvoudig om snel te schakelen indien dit nodig is. Daarnaast biedt IVECO ook Premium Services aan, zodat je beschikt over meer gedetailleerde informatie over de voertuigen. Daarbij krijg je ook een advies op maat van een IVECO-expert over het slimmer inzetten van de complete vloot, in combinatie met het verhogen van de veiligheid van de chauffeurs. Dit maatwerkpakket biedt alle services van het Smart Pack plus een van de services uit het Premium Pack naar keuze. Ga naar onze website voor meer informatie over de servicepakketten.

Mobiele ondersteuning

Bij IVECO stap je moeiteloos binnen in een nieuwe wereld van connectiviteit. Sluit uw truck aan op een van de IVECO ON apps, en IVECO doet de rest. Ga naar de Google Play- of App Store en download IVECO ON, zodat je de prestaties van jouw voertuig kunt monitoren en de rijstijl van een chauffeur in beeld hebt via het portaal van IVECO ON. Je kunt ook gebruik maken van een boordassistent, Business Up app. Hierdoor bemachtig je adviezen over hoe te rijden en de brandstofbesparing te maximaliseren. De Easy Way app zorgt ervoor dat de chauffeur via zijn telefoon de cabine- en voertuigfuncties kan beheren. Dit komt het comfort in de cabine 100% ten goede. Langs verschillende wegen kun je dus eenvoudig de volledig controle over een IVECO-voertuig krijgen. Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen? Neem dan via onze website contact op met onze specialisten!

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar de S-WAY, X-WAY of T-WAY en wil je graag met ons in gesprek hierover? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan, zodat we voor jou alle mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

afbeelding-in-tekst-2-blog-bedrijfszekerheid-inbouwen-met-iveco-oneen fleetowner en chauffeur

Meer lezen?